POZNATA PEVAČICA KROČILA NA SCENU ZVEZDA GRANDA, PA NAPRAVILA PRAVI HAOS: Izašla na binu bez šminke i pod kapuljačom, ŽIRI PODIVLJAO!

Autor: Republika

Zabava

28.11.2021

14:06

Pevačica Ivana Peters kročila na scenu pa napravila pravi haos.

POZNATA PEVAČICA KROČILA NA SCENU ZVEZDA GRANDA, PA NAPRAVILA PRAVI HAOS:  Izašla na binu bez šminke i pod kapuljačom, ŽIRI PODIVLJAO!

youtube.com/Zvezde Granda

Tokom sinoćne emisije "Zvezde Grada" Elena Milošević iz Beograda pevala je pesmu grupe Negativ, a onda je usledilo iznenađenje.

Na kraju nastupa imala je samo tri glasa a baraž je zavisio od odluke Saše Popovića.

- Nije za ispadanje, ali ideja da ti pevaš Negativ, a evo tu sedi žena koja je najbolji pop rok pevač u regionu, Ivana Peters, a ako si joj ti Ivana dala da ovo peva onda si poludela, dibidus - rekla je Marija na šta je Ivana dobacila da je ova devojka najbolje otpevala ''Zbunjenu'' od svih.

youtube.com/Zvezde Granda

Elena Milošević 

 

- Nije veruj mi, mogu odmah da ti kažem ko je bio bolji. Pogrešno skroz - rekla je Marija. U međuvremenu, Šerifovićeva otišla je do mesta gde sedi Ivana Peters i nagovarala je da otpeva pesmu.

- Hajde Ivana, znamo da nisi našminkana i scenski obučena, ali ajde da čujemo kako se to peva - vikao je Saša.

Ivana je nakon snebivanja izašla na scenu. U početku se krila pod zaštitnom maskom, jer nije imala šminku, ali su je kolege iz žirija ohrabrile, te su svi đuskali uz njenu izvedbu.

youtube.com/Zvezde Granda

 

 

- Toliko dobro peva da je i mikrofon crkao - rekla je Marija Šerifović koja je bila oduševljena njenim pevanjem.

Komentari (0)

Loading