ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ OČI PUNE SUZA! Cecina ćerka objavila video, pa poručila: NE VOLIŠ ME! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović objavila je video koji je mnoge uznemirio!

ANASTASIJI RAŽNATOVIĆ OČI PUNE SUZA! Cecina ćerka objavila video, pa poručila: NE VOLIŠ ME! (VIDEO)

Foto: ST/Petar Divac

Pevačica i tinejdž zvezda, ćerka Cece Ražnatović, Anastasija objavila je video kojim je dirnula njene pratioce na Instagram profilu. Naime, Anastasija je imala višak vremena, pa se posvetila Instagramu, a kako je od pre nekoliko meseci ova društvena mreža postala slična TikTok-u, Ražnatovićeva je snimila delić iz omiljene serije koju gleda.

 

 

Anastasija je oponašala glavnu glumicu u seriji, koja je razgovarala sa dečkom o raskid. Tom prilikom glsa je drhtav, a onda mu je poručila da je ne voli. Anastasija je toliko verodostojno oponašala glumicu, da su joj u jednom trenutku čak i zasuzile oči, što je iznenadilo njene pratioce.

 

 

Iako do sada nije razmišljala o glumi, očigledno da u Anastasiji čuči mnogo veći talenat i od pevanja, a kako je danas sve veći broj njenih koleginica krenulo da se bavi glumom, ko zna, možda i Cecinu ćerku budemo videli u nekom budućem glumačkom ostvarenju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading