ĆERKA ŠABANA ŠAULIĆA U SUZAMA: Srceparajućom porukom se oprostila od Mrke, isplivala privatna fotka sa pokojnim pevačem! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Šabana Šaulića, Ilda objavila je do sada nikad viđenju fotografiju iz porodičnog albuma, na kojoj su kralj narodne muzike i Milutin Mrkonjić.

ĆERKA ŠABANA ŠAULIĆA U SUZAMA: Srceparajućom porukom se oprostila od Mrke, isplivala privatna fotka sa pokojnim pevačem! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram.com

Nakon što je estrada primila vest da je Milutin Mrkonjić Mrka izgubio bitku za život nakon duge i teške bolesti, mnogi su se oglasili, pa pored saučešća, uputila i pevačici Ani Bekuti podršku u ovim teškim trenucima.

Između ostalo, na Instagram profilu se oglasila i pevačica Ilda Šaulić, koja je sa pratiocima podelila privatnu fotografiju u porodičnom okruženju, na kojoj se vide pokojni Šaban Šaulić i Mrka u opuštenom izdanju.

Republika

Foto: instagram.com/anabekuta1

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

Ilda je fotografijom rasplakala sve, a dodatno je sve pogodila i njena posveta, od koje zastaje dah. Naime, Šaulićeva se oprostila od Mrke na Instagramu dirljivom porukom, a u komentarima su se našle poruke podrške za pevačicu Anu, koja je ostala bez njenog voljenog partnera.

- Sa tugom se opraštam od našeg porodičnog prijatelja. Počivaj u miru dragi naš Mrko - napisala je Ilda u opisu fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading