IVAN GAVRILOVIĆ IZNEO DETALJE POZNANSTVA SA LUKASOM: Aca i ja smo zajedno NAPRAVILI GRUPU!

Autor:

Zabava

28.11.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović u svojoj velikoj ispovesti govorio je o poznanstvu sa popularnim pevačem Acom Lukasom.

IVAN GAVRILOVIĆ IZNEO DETALJE POZNANSTVA SA LUKASOM: Aca i ja smo zajedno NAPRAVILI GRUPU!

Foto: Republika.rs

Pevač koji je devedesetih stekao veliku slavu otkrio je da je Lukasa upoznao u trećem razredu srednje škole.

- E, ovako: ja sam prvo imao svoj bend, pa sam onda sa Acom Lukasom imao bend koji se zvao Katija, a upoznali smo se tako što su se takmičile Karaburma i Zvezdara i svi krajevi su imali svoje škole koje su imale bendove na tim takmičenjima. Toga isto danas nema, mislim da nema... I nas dvojica smo se upoznali tako. Bio sam treći razred srednje, 17 godina", pričao je Ivan, pa dodao:

Republika

Foto: RTV Pink, S. Kojić

Ivan Gavrilović

- Sećam se jednog našeg nastupa, imao sam neke žute pantalone s nekim džepovima, Aca je svirao klavijaturu, bio je i Šćepa i još jedan, ne mogu da se setim ko... Imali smo jedan veliki hit „Voleo sam tvoje oči koje sada gube sjaj“ i posle toga, kad god smo se ja i Aca viđali negde, pevali smo tu pesmu zajedno. Posle smo Aca i ja išli zajedno u srednju građevinsku školu, tu nam je palo na pamet da napravimo grupu. Mi smo tada svi bili rokeri. On je posle toga svirao u Viktoriji. To je tada bio mejnstrim, danas je on drugačiji, sada je to narodna muzika i autotjun i baš se dosta razlikuje tadašnje vreme i muzičko odrastanje od ovog današnjeg. Ovo danas ti je... - rekao je Ivan za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading