ESTRADA RASPRODATA ZA DOČEK! Pevači uzeli vrtoglave sume novca, idu i do 70.000 EVRA!

Autor: Melina GVERO

Zabava

27.11.2021

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle godine pevači nisu pevali zbog pandemije, ove ugovorili vrtoglave honorare.

ESTRADA RASPRODATA ZA DOČEK! Pevači uzeli vrtoglave sume novca, idu i do 70.000 EVRA!

Foto: republika.rs/printscreen/youtube.com/instagram.com/e-stock

Poznati za doček

Uprkos neizvesnosti koja je za estradu nastupila krajem 2021. uvođenjem KOVID propusnica i sužavanjem kruga posetilaca u restoranima i klubovima zbog nevakcinisanih, mnogi pevači su zakazali doček Nove 2022. i to za vrtoglave honorare. Među najskupljim izvođačima je Saša Matić, koji je zakazao novogodišnju noć za 50.000 evra, dok su odmah za njim Milica Pavlović sa honorarom od 30.000 evra, zatim Milica Todorović, koja u najluđoj noći peva za 20.000 evra, dok će OK bend zabavljati publiku za 15.000 evra. Kako su prošle godine zbog pandemije mnogi pevači ostali na gubitku jer nisu mogli da nastupaju, menadžeri estradnih zvezda već su mesecima unapred zakazali nastupe, pa su progovorili i o honorarima.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović peva u Beču

- Ja sam nastupe za novogodišnju noć već zakazao. Milica Pavlović peva u Beču u jednoj diskoteci za honorar od 30.000 evra. Milica Todorović u jednom renomiranom hotelu u Šapcu za 20.000 evra, dok će OK bend zabavljati publiku na centralnom trgu u Subotici, a njihov honorar je 15.000 evra. Saša Matić je zakazan među prvima, on nastupa u jednom prestoničkom hotelu i njegov honorar je 50.000 evra - rekao je menadžer Marko Maksimović za Srpski telegraf i Republika.rs, pa dodao:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Saša Matić peva za doček u prestonici

- Ostaje nam samo da se nadamo da će sve biti u redu do dočeka, da neće biti otkazivanja, svi smo optimistični po tom pitanju.


Kada je u pitanju novogodišnja noć, Beograd s pravom nosi titulu balkanske prestonice s najboljim dočekom Nove godine na otvorenom. Tako će biti i ove godine.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jelena KArleuša, Marija ŠErifović i Sara Jo pevaju na trgu

- Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović napraviće najbolji mogući doček na platou ispred Narodne skupštine. Pevačice će za ovu priliku nastupati potpuno besplatno - poručio je nedavno Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda na konferenciji upriličenoj za medije. 

Rada i Peđa će uzeti 50.000

Republika

Foto: instagram.com/ radamanojlovic

Rada Manojlović i Peđa Medenica pevaju na splavovima


Rada Manojlović i Peđa Medenica će pevati na jednom splavu gde je trebalo da nastupe prošle godine. Njih dvoje će za najluđu noć zajedno uzeti 50.000 evra.

Đani još prošle godine ugovorio da peva za 35.000

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Đani peva za 35.000evra

Radiša Trajković Đani će nastupiti u jednom hotelu na Ledinama. Đani je trebalo da peva na istom mestu i prošle godine, ali će ugovorenih 35.000 evra zaraditi pevajući na dočeku 31. decembra ove godine.

Aco Pejović među prvima ugovorio 60.000

Republika

Foto: Promo

Aco Pejović ugovorio doček Nove godine

Jedan od najboljih pevača narodne muzike Aco Pejović zabavljaće goste luksuznog prestoničkog hotela, te dobrom atmosferom zagrejati publiku i uvesti je u Novu 2022. On je među prvima zakazao nastup za doček, još početkom oktobra. 

Aleksandra Prijović u elitnom hotelu za 55.000

Republika

Foto: Promo foto

Aleksandra Prijović peva za 55.000 evra

Definitivno jedna od najglamuroznijih žurki za doček Nove godine 2022. desiće se u elitnom hotelu u Beogradu, a za nezaboravni provod biće zadužena pevačica Aleksandra Prijović. Ona je na Instagram profilu podelila objavu i iskazala veliko zadovoljstvo što će goste ovog hotela uvesti u Novu 2022. 

Aca Lukas 40.000

Republika

Foto: republika/Aleksandra Dimić

Aca Lukas sprema najveću žurku na Balkanu

Folker Aca Lukas sa Folk haus bendom zabavljaće goste u najluđoj noći u trenutno najpopularnijem klubu u Beogradu. Dovoljno je samo to što je folker za ovaj doček rekao da će to biti "najveća žurka koju je Balkan video". 

Dara, Sloba i Mladenovićka pevaju za 75.000


Trojka koja obećava da će napraviti jedan od najboljih novogodišnjih provoda je definitivno ona gde su Dara Bubamara, Slobodan Radanović i Aleksandra Mladenović u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Bekvalčeva za doček i reprizu 70.000E

Republika

Foto: e-stock

Nataša Bekvalac spremna za doček

Mala Plava je dobila ponude koje se ne odbijaju, a 31. decembra i 1. januara Nataša Bekvalac će nastupati u dva luksuzna prestonička hotela.


- Za doček i reprizu uzeće 70.000 evra. Ona je velika zvezda i oko nje se svi otimaju, zbog toga su joj vlasnici ovih hotela ponudili velike pare, na koje niko ne bi ostao imun - šokirao je iznosom izvor koji tvrdi da Nataša ispred novca stavlja zdravlje svojih fanova:

 

 

- Nataša je pristala da peva, ali joj je važno da se sve epidemiološke mere poštuju. Zasad su na snazi KOVID propusnice, koje će biti neophodne, ali ukoliko krizni štab donese nove mere, organizatori će nastojati da se i one ispune.

Karta za Brenin nastup 240 evra

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena na Kopaoniku

Spektakularni trodnevni doček 2022. organizuje turistička organizacija opštine Budva, ali još nije saopšteno ko će od najavljenih imena poput Zlatana Stipišića Džibonija i Lepe Brene nastupati 30. decembra, a ko 1. januara 2022. Inače, na Instagram profilu pevačice Lepe Brene stoji najava da će 31. decembra ona zabavljati goste poznatog hotela na Kopaoniku. Ispod pomenute objave na Instagramu povela se polemika oko karata za doček, koja po osobi iznosi 240 evra, što je previše za naše uslove.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

28.11.2021 05:22

Jadan je ovaj narod, zavidan svom komšiji za svaku sitnicu, koji plaća ovoliki novac ovakvima... To je tuga, narode moj!