OTAC MU SE UBIO, TRAGEDIJA ZADESILA POZNATOG PEVAČA: Prvi put u javnosti otkrio ISTINU o samoubistvu roditelja! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Marović, pevač iz Crne Gore prvi put u javnosti je progovorio o tragediji koja ga je zadesila, nakon što je saznao da mu se otac ubio.

OTAC MU SE UBIO, TRAGEDIJA ZADESILA POZNATOG PEVAČA: Prvi put u javnosti otkrio ISTINU o samoubistvu roditelja! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Pevač Bojan Marović prvi put je progovorio o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu, a koja mu je promenila čitac život. Naime, kako je ispričao u jednoj emisiji, Bojanov otac je izvršio samoubistvo, što je njega potpuno poremetilo, a kasnije je zadobio i traume, zbog kojih nije mogao da spava. 

 

 

Mesecima su ga noćne more obuzimale, stalno se pitao zbog čega se to desilo... Bojan je ispričao i kako je izgledao očev ispraćan na večni počinak, kao i da dugo vremena nije mogao da mu oprosti. 

 

 

- Moj otac se ubio kada sam imao 16. godina. Znam da on to nije želeo, već je uradio u jednom trenutku slabosti. Kad sam ga sahranjivao i spuštao u zemlju, otišlo jepola mene. Nikad se nisam oporavio od te nesreće. Lažu da vreme leči rane - ispričao je crnogorski pevač za K1 i dodao da mu je trebalo dugo vremena da nastavi dalje normalan život posle ove tragedije.

 

 

- U početku sam se pitao kako je došlo do toga da tata sebi oduzme život, a kasnije sam shvatio da je tako moralo biti. Bio sam neko vreme ljut na njega, jer sam smatrao da je trebalo da bude uz mene, ali kasnije sam mu sve oprostio.

Razmišljate o samoubistvu i imate crni misli?

Na telefonski broj 011/7777-000, mogu se javiti svi koji pomišljaju na samoubistvo ili članovi njihovih porodica, a sa njima će razgovarati psihijatri, psiholozi ili socijalni radnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading