JELENA ROZGA REDOVNO IDE KOD LEKARA ZBOG PROBLEMA: Uzimam terapiju, mislila sam da je to samo stres, ali onda... (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Rozga otvorila je dušu o njenim zdravstvenim problemima.

JELENA ROZGA REDOVNO IDE KOD LEKARA ZBOG PROBLEMA: Uzimam terapiju, mislila sam da je to samo stres, ali onda... (FOTO)

Foto: Republika.rs/M. ĐEDOVIĆ

Hrvatska pevačica Jelena Rozga već godinama unazad vodi ozbiljnu bitku sa čak dva zdravstvena problema, o kojima je nedavno javno progovorila. Rozga je u intervjuu za hrvatske medije otvorila dušu o dijagnozama koje su joj izrečene, a ono što je odmah na početku istakla da se hrabro bori sa teškim trenucima koji su je zadesili. 

Republika

Foto: Promo foto

Jelena Rozga

 

Naime, kako je pevačica ispričala, ima problem sa štitnom zlezdom i srcem, sa čime se bori godinama unazad. Jelena ima prepisanu medicinsku terapiju, koju, kako kaže, redovno uzima, a zbog toga mora da obrati pažnju na ishranu, te da pomno prati savete lekara.

- Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim - rekla je Rozga za Story.

 

 

- Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti - rekla je Jelena za Gloriju.hr.

Jelena je 2006. godine otkrila da pored problema sa srcem, ima loše rezultate i kada je štitna žlezda u pitanju, zbog čega mora ozbiljno da povede računa. 

 

 

- Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše - izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada oseća odlično.

- I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom - kaže Rozga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading