JELENA ROZGA REDOVNO IDE KOD LEKARA ZBOG PROBLEMA: Uzimam terapiju, mislila sam da je to samo stres, ali onda... (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

27.11.2021

13:30

Pevačica Jelena Rozga otvorila je dušu o njenim zdravstvenim problemima.

JELENA ROZGA REDOVNO IDE KOD LEKARA ZBOG PROBLEMA: Uzimam terapiju, mislila sam da je to samo stres, ali onda... (FOTO)

Republika.rs/M. ĐEDOVIĆ

Hrvatska pevačica Jelena Rozga već godinama unazad vodi ozbiljnu bitku sa čak dva zdravstvena problema, o kojima je nedavno javno progovorila. Rozga je u intervjuu za hrvatske medije otvorila dušu o dijagnozama koje su joj izrečene, a ono što je odmah na početku istakla da se hrabro bori sa teškim trenucima koji su je zadesili. 

Promo foto

Jelena Rozga

 

Naime, kako je pevačica ispričala, ima problem sa štitnom zlezdom i srcem, sa čime se bori godinama unazad. Jelena ima prepisanu medicinsku terapiju, koju, kako kaže, redovno uzima, a zbog toga mora da obrati pažnju na ishranu, te da pomno prati savete lekara.

- Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim - rekla je Rozga za Story.

 

 

- Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti - rekla je Jelena za Gloriju.hr.

Jelena je 2006. godine otkrila da pored problema sa srcem, ima loše rezultate i kada je štitna žlezda u pitanju, zbog čega mora ozbiljno da povede računa. 

 

 

- Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše - izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada oseća odlično.

- I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom - kaže Rozga.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading