U DOMU MAJE BEROVIĆ ZAVLADALA EUFORIJA: Zavirite pevačicin luks stan na Dedinju, okitila je čak TRI JELKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović pokazala je kako izgleda njen okićen dom pred prestojeće praznike.

U DOMU MAJE BEROVIĆ ZAVLADALA EUFORIJA: Zavirite pevačicin luks stan na Dedinju, okitila je čak TRI JELKE! (FOTO)

Foto: instagram.com

 

Pevačica Maja Berović nedavno je objavila radosne vesti da je u drugom stanju, a njen suprug Alen i ona uživaju u svim čarima ovih dana, čak su odlučili i da okiti njihov porodični dom na Dedinju. 

 

 

Maja i Alen su već decenijama unazad u skladnom braku, a vest da je pevačica trudna oplemenila je njihov odnos. Kako je pevačica stala sa nastupima, ima višak vremena, pa je odlučila da pred doček Nove godine i predstojeće praznike okiti dom, pa je te kadrove podelila sa svojim milionskim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. 

 

 

Maja se ove godine odlučila za čak tri jelke, koje je okitila uz pomoć supruga Alena. Maja je tri bele jelke okitila sa lampicama, ukrasima, kao i prazničnim figurama, a sve je rasporedila po prostranom domu koji se nalazi na Dedinju. 

 

 

Berovićeva je kadrove iz luksuznog stana pokazala pratiocima na Instagramu, a ovo je retka prilika i da imamo priliku da vidimo njen porodičan dom, koji ne eksponira toliko često. 

Pogledajte kako izgleda praznična atmosfera u domu Maje Berović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Mike

27.11.2021 20:54

Nedonosče!!