SORAJA POKRENULA NOVI RAT STARLETI: PRSA U PRSA Vučelićeva isprozivala ŽESTOKU nju, pa je ponizila javno i uporedila sa KOKOŠKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Soraja Vučelić jedna od najpoznatijih starleti, pokrenula je novi rat prsa u prsa sa nepoznatom koleginicom Alenom.

SORAJA POKRENULA NOVI RAT STARLETI: PRSA U PRSA Vučelićeva isprozivala ŽESTOKU nju, pa je ponizila javno i uporedila sa KOKOŠKOM! (FOTO)

Foto: instagram.com/youtube. com

 

Jedna od najpoznatijih starleti Soraja Vučelić započela je novi estradni rat, ali ovog puta nije u pitanju domaći, nego inostrani. Naime, Soraja se našla na udaru jedne inostrane starlete, kome je sada odlučila da pokaže identitet, pa je javno prozvala zbog njenih pokušaja da omalovaži Vučelićevu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

Poznato je da Soraja nosi i onaj epitet nedodirljive, zbog čega mnoge devojke pokušavaju da je naruše, ponize ili omalovaže, ali mnogima to ne polazi za rukom, već godinama unazad. Ovo je retko situacija da se Soraja obračunava javno sa devojkama, ali izgleda da je čak i njoj kao prelila čašu, pa je javno isprozivala starletu Alenu i to na ironičan i sarkastičan način. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

 

- Ovu ružnu Alenu levo možete kupiti bez "Crnog petka", samo pogledajte kako je pripremila lanac ili je prošetajte kao psa, ili je okačite na plafon, a ovo desno je ona samo ona bez lanca i šminke - napisala je Soraja, a potom dodala:

Republika

Foto: instagram.com

Soraja Vučelić isprozivala starletu

- Zdravo Alena, da li si spremna za današnju šetnju? Mogu da te označim i učinim te poznatom veoma brzo - napisala je Soraja, aludirajući na to da je Alena kokoška koju je ona izvela u šetnju, kao što je pokazala na snimku. 

Republika

Foto: instagram.com

Soraja Vučelić isprozivala starletu Alenu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading