EVO ŠUŠKE, Al' ĆEŠ SE NABROJIŠ: Tea Tairović gazila po NOVCU, gosti je GAĐALI parama, SILIKONSKI DEKOLTE pun CRVENIH! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović našla se na jednom slavlju, gde su je gosti i prisutni gađali novčanicama, a ona je počela da ih animira još više.

EVO ŠUŠKE, Al' ĆEŠ SE NABROJIŠ: Tea Tairović gazila po NOVCU, gosti je GAĐALI parama, SILIKONSKI DEKOLTE pun CRVENIH! (VIDEO)

Foto: printscreen

 

Pevačica Tea Tairović našla se u epicentru skandala zbog privatnog snimka koji se nedavno pojavio u javnosti, a ona je odlučila da ne komentariše tu temu. Nekoliko puta se pojavljivala u emisijama, pa na samo spomen voditelja te teme, napustila bi emisiju ili bi prekinula pitanje i promenila temu. 

 

 

Tairovićeva je poznata kao pevačica koja je veoma tražena po svadbama, veseljima kako kod nas, tako i u inostranstvu, pa je sada procurio snimak sa jedne proslave, na kojoj su gosti Teu gađala novčanicama, što je izazvalo revolt i bunt kod opakih tviteraša. Misteriozni muškarac bio je opčinjen Teinim izgledom, pa je u jednom momentu izvadio veliki štos para i počeo da baca po njoj, a ona je sa osmehom nastavila da ređa domaće hitove. 

 

 

Novčanice su letele svuda oko nje, ali pored toga, novca je bilo i u njenom dekolteu, u rukama, a onda se snimak prebacuje na njene noge, gde se vidi i da gazi po njima. Videvši to, i ostali gosti na slavlju su počeli da pevačicu kite novčanicama, a ona je razvukla osmeh od uveta do uveta, pa počela još zavodljivije da se uvija, mameći prisutne da gledaju samo u nju. 

 

 

Tea je nedavno rekla da joj ne smeta što je zovu "kraljicom bakšiša".

Ne smeta mi to što me nazivaju tako, gledam na to kao nešto dobro i nagradu, jer sam u tom trenutku uspela da razveselim ljude na slavlju. To nije ništa loše - kazala je ona.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading