FOTOGRAFIJA MARINKA I NIKOLE ROKVIĆA TERA SUZE NA OČI: Isplivala uspomena iz detinjstva, ovaj prizor će vas rastužiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić podelio je sa pratiocima na Instagramu uspomenu iz detinjstva sa njegovim preminulim ocem Marinkom Rokvićem.

FOTOGRAFIJA MARINKA I NIKOLE ROKVIĆA TERA SUZE NA OČI: Isplivala uspomena iz detinjstva, ovaj prizor će vas rastužiti! (FOTO)

Foto: ST/N. Madić, E-Stock

 

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada nakon duge i teške bolesti, sa kojom se borio proteklih godinu dana. Naime, Marinko je u novembru prošle godine saznao da boluje od kancera pankreasa, zbog čega je odlučio da sakrije od javnosti loše vesti, što je njegova porodica i ispoštovala. Marinko je sahranjen na Novom bežanijskom groblju, u pratnji porodice, prijatelja i mnogobrojnih kolega sa estrade. 

 

 

Marinko je iza sebe ostavio bogatu porodicu, sinove Marka, Nikolu i Darija, suprugu Slavicu, snajke i unuku koji su i dalje u žalosti za svojim voljenim. Nikola je bio jako vezan za oca Marinka, čak je i krenuo njegovim stopama, pa su vrlo često nastupali zajedno na veseljima. 

Nikola se nakon smrti oca uputio ka srpskim manastirima, gde je pronašao spokoj i mir u žalosti za Marinkom. 

Sada se na Instagramu pojavila nikad objavljena fotografija Marinka i Nikole, i to iz detinjstva. Na fotografiji se vidi kako Marinko drži Nikolu u naručju i hrani ga, što je njega podsetilo na taj period, pa je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio uspomenu, koja mu u ovim trenucima mnogo znači. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading