ĆERKA MIŠA KOVAČA PROGOVORILA: Otkrila u kakvom je stanju njen otac nakon HOSPITALIZACIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mišo Kovač pre dva dana hospitalizovan je na bolničko lečenje, a doktori su posumnjali da je u pitanju upala pluća. Sada se oglasila njegova ćerka Ivana i otkrila kako se on oseća.

ĆERKA MIŠA KOVAČA PROGOVORILA: Otkrila u kakvom je stanju njen otac nakon HOSPITALIZACIJE! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

 

Pevač i muzičar Mišo Kovač pre nekoliko dana je ponovo završio u bolnici, a lekari rade sve što je u njihovoj moći kako bi mu pomogli na adekvatan način. Nakon informacije da joj je otac legao u bolnički krevet, oglasila se i njegova ćerka Ivana, koja je otkrila kakvo je trenutno zdravstveno stanje Kovača. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mišo Kovač

 

Podsetimo, Mišo je krajem oktobra već bio na bolničkom lečenju, nakon odrađenih svih analiza, doktori su doneli odluku da ga puste na kućno lečenje, pa je s vremena na vreme odlazio na kontrole, koje su mu bile u obavezi, kako bi se ispratilo njegovo stanje. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Mišo Kovač pevač

 

Lekari su sumnjali na upalu pluća, a poznato je da su i njegova supruga Lidija, kao i on odradili test na koronavirusa, a kada su stigli rezultati ustanovljeno je da nisu pozitivni, odnosno da su negativni na nevidljivog neprijatelja, pa je uklonjena ta sumnja. 

Republika

Foto: youtube.com

Mišo Kovač pevač

 

Ćerka Ivana oglasila se za medije i otkrila kako se njen otac sada oseća. 

Dobro je – kratko je poručila ona za hrvatski Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading