MARIJA BULAT SE BORI ZA ŽIVOT: Marko u strahu za ženino zdravlje, MOLI BOGA ZA POMOĆ! (VIDEO)

Autor: Republika

Zabava

27.11.2021

08:55

Marko Bulat potvrdio je da je njegova supruga Marija Bulat u teškom zdravstvenom stanju, a evo zbog čega je svojevremeno bila bolesna.

MARIJA BULAT SE BORI ZA ŽIVOT: Marko u strahu za ženino zdravlje, MOLI BOGA ZA POMOĆ! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

 

Pevač Marko Bulat suočio se sa teškim problemima u životu, a najviše ga je dotukla situacija sa njegovom suprugom Marijom Bulat, koja se ne oseća dobro. Pevač je potvrdio da mu je supruga zdravstveno loše i da se danonoćno moli Bogu da joj pomogne da pronađe mir. 

youtube.com/Premijera Official

Marko Bulat

 

Podsetimo, Marija Bulat bila je učesnica najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 4", a po njegovom ulasku popričala je sa zadrugarima o njenim zdravstvenim problemima koji je tište. 

youtube.com/Zadruga Official

Marija Bulat Zadruga

 

- Štikle su mi baš problem, ja sam komplet, imam i kragnu za ovde. Nekad moram tako, da sednem na garnituri... Imam veliku dijastazu na stomaku i ne smem da podižem decu, nema šta da ti drži kičmu i kada sam trebala da to operišem, imam anemiju i nisu smeli da mi daju anesteziju, primala sam gvozđe... Nemoj da plačeš, nemaš razloga da plačeš. Rekli su da je hitno, carski ređ, srećom pa je imala kilograme, budiš se, ne znaš šta je... On mi šalje sliku... Šesta nedelja, znaš koja je to razlika, kilo i 150 je imala... - ispričala je Marija.

 

 

Marko je u razgovoru za medije otkrio da se Marija i sada oseća loše, da svi strahuju za njeno zdravlje, ali nije želeo mnogo da komentariše šta se zapravo dešava i koliko je situacija loša. 

e-stock/M.RODIĆ

Marija i Marko Bulat

 

- Marijino zdravstveno stanje je loše. Molim se Bogu za njeno zdravlje i siguran sam da će on uslišiti moje molitve. Krvna slika joj je loša, ali borimo se da je popravi i ne odustajemo - priča Bulat, koji nije želeo detaljnije da govori o Marijinim zdravstvenim problemima za Republika.rs. 

Detaljnije u nastavku. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading