IVA GRGURIĆ U KANDŽAMA SMRTI? Pojavila se vest da je voditeljka UMRLA, fanovi u strahu, procurila FOTKA koja je sve zabrinula! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Grgurić objavila je na društvenoj mreži Instagram stori koji je mnoge uznemirio.

IVA GRGURIĆ U KANDŽAMA SMRTI? Pojavila se vest da je voditeljka UMRLA, fanovi u strahu, procurila FOTKA koja je sve zabrinula! (FOTO)

Foto: youtube.com/Red Tv

Voditeljka i pobednica rijalitija ,,Zadruga" Iva Grgurić objavila je na Instagramu stori koji je sve uznemirio. Naime, Iva se prethodnih nedelja povukla iz medija, zbog privatnih i poslovnih obaveza koje ima, ali uvek uspe da izdvoji malo vremena da se pozabavi i prepusti sebi, pa tako svakodnevno obaveštava svoje pratioce o dnevnim aktivnostima. 

 

 

Danas je Grgurićeva objavila snimak koji je sve uznemirio, pa su mnogi pomislili da je voditeljka skončala život. 

 

 

Naime, na Instagram profilu Iva je objavila da se trenutno nalazi u teretani, a da su joj treninzi postali sve naporniji i naporniji, ali da ne odustaje od želje da ostane zategnuta i izvajanog tela. 

 

 

Ono što je pokrenulo lavinu komentara jeste komentar koji je Grugurićeva napisala uz video na kom se vidi da uzdiše od jačine treninga koji je pohađala. Iva je uz snimak napisala ,,Umrla", misleći da je preumorna od vežbanja, a mnogi su to shvatili kao bukvalnu informaciju, pa se pokrenula lavina komentara da li je u dobrom stanju. 

Republika

Foto: instagram.com

Iva Grgurić Instagram

 

Naravno da je Iva živa i zdrava i da se oseća dobro, ali je bila vrlo umorna od treninga koji je imala sa ličnim trenerom, koji joj pomaže da ostane jedna od atraktivnijih javnih ličnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Su

27.11.2021 18:10

Em javna, em ličnost? Zar nije u Turskoj i gradi uspješnu karijeru ( tako ste napisali ) kao zaštitno lice nečega, ne mogu se sjetiti čega?