FILIP DAVIO I PROGANJAO ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Pevačica progovorila o ŠOK tajnama iz braka sa Živojinovićem! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otkrila je sve šta se dešavalo u braku sa Filipom Živojinovićem!

FILIP DAVIO I PROGANJAO ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Pevačica progovorila o ŠOK tajnama iz braka sa Živojinovićem! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/D.L

 

Bračni par Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izazivaju pažnju gde god  da se pojave, a mnoge spekulacije jesu da njihov brak nije u najidealnijim okolnostima. Naime, Aleksandra je svojevremeno pokušavala da demantuje sve navode po medijima o njenom razvodu sa Živojinovićem, a sada je isplivala istina za koju niko nije znao. 

Naime, poznato je da je Aleksandra retka pevačica koja ulaže kako u karijeru, tako i u spotove, a jedan detalj o njenim kadrovima javnost je tak sada saznala. Naime, u jednom spotu u kom su snimljeni kadrovi kako misteriozni nepoznat muškaraca davi Prijovićevu je jedan od upečatljivijih trenutaka. Mnogi su mislili da je u pitanju maneken, a sada je otkriveno da je to zapravo u pitanju bio Filip, što je potvrdila i sama pevačica. 

Republika

Foto: youtube.com printscreen

Aleksandra Prijović pevačica

 

- Filip se pojavljivao u spotu, samo to niko ne zna. Ne vidi se da je on u dva spota - otkrila je Prija jednom prilikom, a potom dodala:

Republika

Foto: youtube.com printscreen

Aleksandra Prijović

 

- S obzirom na to da smo mi 24 sata zajedno, ne znam kako je to mogao da uradi! Možda dok sam ja spavala... Ako jeste uspeo, svaka mu čast. A zarad braka bih oprostila prevaru - pričala je Prija kroz smeh jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading