ANA BEKUTA DALA MRKI ZAKLETVU U BOLNIČKOJ POSTELJI: Nakon njegove SMRTI, pevačica će morati OVO da uradi! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milutin Mrkonjić Mrka već je nekoliko nedelja u bolnici i bori se za život, a sada je otkriveno šta je zakleo njegovu voljenu Anu Bekutu, tokom jedne njene posete.

ANA BEKUTA DALA MRKI ZAKLETVU U BOLNIČKOJ POSTELJI: Nakon njegove SMRTI, pevačica će morati OVO da uradi! (FOTO)

Foto: instagram.com

Političar Milutin Mrkonjić Mrka, kako saznaju mediji, u bolničkoj postelji zakleo je njegovu voljenu pevačicu Anu Bekutu, nakon čega je ona ostala zatečena. Naime, Ana i Mrka proveli su skoro deseniju zajedničkog života, ljubav nisu krili u od javnosti, a onda su loše vesti zavladale u njihovim životima. Bekuta se suočila sa opakom bolešću koja se Mrki pojavila, pa je non-stop na aparatima, koji ga održavaju u životu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milutin Mrkonjić Mrka

 

Tokom jedne posete, u bolničkoj postelji Mrka je pozvao Anu da priđe, pa ju je zakleo da u slučaju njegove smrt, ona nikako ne prestane sa njenom karijerom i pesmama, što je pevačicu rastužilo, jer je pomislila da će njen voljeni odustati od borbe za život. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milutin Mrkonjić Mrka i Ana Bekuta

 

- Mrku svi znaju kao velikog šaljivdžiju, on je toliko pozitivan čovek da svuda unosi samo radost i smeh. Čak i dok prolazi kroz najtežu životnu borbu, on je pozitivan i trudi se da olakša Ani. Mnogi su se začudili kada je ona saopštila da nastupe neće otkazivati, iako se Mrki bore za život. Zapravo, nije fer što ogovaraju Anu jer to je bila Mrkina želja, on zna da Anu pesma i rad održavaju u životu i zato je tražio od nje da mu obeća da se muzike neće odreći ni u najtežim trenucima - rekao je izvor za Svet blizak pevačici. Uz Anu su sve kolege, a Snežana Đurišić strahuje da njena koleginica ne doživi istu sudbinu kao i ona.

Republika

Foto: e-stock agency

Ana Bekuta sa Milutinom Mrkonjićem Mrkom

 

Anina koleginica, Snežana Đurišić istakla je da strahuje za Bekutu, jer će možda doživeti tragičnu sudbinu kao i ona. Kako je poznato, Snežana je za smrt njenog supruga saznala na nastupu, zbog čega je to na nju ostavilo velike traume. 

- Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: "Javi se" i više ga nisam videla - rekla je Snežana nakon smrti muža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading