ŽARKO LAZIĆ MALTRETIRAO SUPRUGU, POLICIJA GA PRIVODILA, ALI TO NIJE SVE: Mračna prošlost voditelja isplivala na videlo, evo kako je VARAO LJUDE! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija ,,Kuća od srca" jedna je od projekata u koji je narod verovao slepo, gledajući kako voditelj Žarko Lazić pomaže porodicama koje su ugrožene. Međutim, isplivali su novi detalji, ali i mračna prošlost ovog kontroverznog voditelja.

ŽARKO LAZIĆ MALTRETIRAO SUPRUGU, POLICIJA GA PRIVODILA, ALI TO NIJE SVE: Mračna prošlost voditelja isplivala na videlo, evo kako je VARAO LJUDE! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Jedan od poznatijih voditelja Žarko Lazić koji se proslavio emisijom ,,Kuća od srca" pre nekoliko dana je priveden od strane policije zbog malverzacija sa placem. Ono što su mediji saznali jeste da mesto gde je trebao da se izgradi dom za socijalno ugroženu porodicu, a umesto toga, sagradio je sebi vilu, a nakon saslušanja pušten je iz policijske stanice. 

Podsetimo, Laziću ovo nije prvi put da se nađe u žiži javnosti, on se i ranije pojavljivao zbog njegovih kontroverznih izjava. Naime, saradnice kontroverznog voditelja na projektu ,,Kuća od srca" Sandra Denda doživela je jezivu nesreću, nakon koje je ostala potpuni invalid, a Žarko se jednom prilikom izjasnio u medijima da je sama kriva za njenu nezgodu. Nekoliko godina kasnije, 2021. godine u aprilu mesecu u saobraćajnoj nezgodi život je izgubila i organizatorka emisije Jasmina Mihajlović, nakon čega se Žarko ponovo oglasio. Pojavile su se glasine da je Lazić varao siromašne ljude kojima je pomagao u obnovi kuće. 

Republika

Foto: printscreen

Žarko Lazić

 

Kako je Objketiv tada pisao, Žarko iako se predstavio kao human momak, koji želi da pomogne, izgleda da nije tako. Lazić je svojevremeno nasrnuo na ženu kojoj je gradio kuću, a potom zbog toga završio i na sudu. Kako se tada spekulisalo, on je u alkoholisanom stanju upao na snimanje serijala emisije, pa je iz nepoznatog razloga napao gospođu čiju je kuću tada renovirao. 

O Žarkovom neprofesionalnom ponašanju govorio je i jedan saradnik na njegovoj emisiji, koji je otkrio da je poznati voditelj mnoge "zavrnuo":

Republika

Foto: printskrin/Jutjub

Voditelj Žarko Lazić

 

- Ja nisam bio jedini koga je zavrnuo za novac. Da ne pričam o tome da nikoga od nas nije prijavljivao kao zaposlene. U celoj njegovoj produkcijskoj kući samo je on bio legalno prijavljen kao zaposleni, i to zato da bi mogao da preko firme plaća alimentaciju bivšoj supruzi za dete. Inspekcija mu je bila svako malo na vratima firme, a on je to znao i onda nas je zaključavao dok oni ne odu. Tek tada smo mogli da izađemo napolje. On je neviđeni hohštapler i najveći ološ kog sam ikada u životu upoznao. U pravu su kada kažu da to nije kuća od srca. To je samo „fasada” iza koje se ne može pronaći ništa lepo - rekao je Lazićev bivši saradnik.

Ksenija Lazić, inače bivša supruga voditelja, iznela je tvrdnje da je on nju i maltretirao, te da je bio prijavljen u policiji zbog nasilnika. 

- Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna - izjavila je tada Ksenija.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Žarko Lazić ,,Kuća od srca"

 

Posle razlaza sa Ksenijom s kojom je bio tri meseca u braku i sa kojom ima sina Andriju, Lazić se oženio voditeljkom Bojanom Lazić, od koje se, takođe, razveo posle sedam godina i sa kojom, takođe, ima sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading