MIRKA VASILJEVIĆ ZLOSTAVLJANA! Glumica progovorila o TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU!

Autor:

Zabava

26.11.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević priznala da je da je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

MIRKA VASILJEVIĆ ZLOSTAVLJANA! Glumica progovorila o TEŠKOM ŽIVOTNOM PERIODU!

Foto: Časlav Vukojičić

Mirka Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević od deteta je u javnom životu, a publici je već u seriji ''Ljubav, navika, panika'' prirasla za srce. 

Iako sada ima uspešnu karijeru, porodicu koju je izgradila sa fudbalerom Vujadinom Saviće, Mirka je jednom prilikom priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, te da su joj u školi neretko dobacivali da je ''glupa i loša'', kao i da je zbog toga morala da potraži stručnu pomoć.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirka Vasiljević trpela vršnjačko nasilje

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – priznala je glumica jednom prilikom, prenosi Espreso.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading