NATAŠU BEKVALAC ĆERKA ŽEŠĆE ISPROZIVALA! Lažeš ljude mesecima!

Autor: Republika

Zabava

26.11.2021

09:19

Ćerka pevačice Nataše Bekvalac, Hana Ikodinović posavetovala je pratioce njene majke da ne veruju u sve što kaže na Instagramu.

NATAŠU BEKVALAC ĆERKA ŽEŠĆE ISPROZIVALA! Lažeš ljude mesecima!

e-stock

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je otkrila na svom Instagram profilu da je odlučila da promeni loše navike, te da ostavlja cigarete bez kojih godinama nije mogla, pa je za nju kao strastvenog pušača ovo bila velika odluka i korak. Nata jer redovno izveštavala o svom stanju, a u nekoliko navrata je priznala da se ne oseća baš najbolje i otkrila da se vratila na trudničku kilažu. 

 

 

Kako nije navikla da ima višak kilograma, Bekvalčeva je odlučila da se izdigne iz celokupne situacije i da nedostatak cigareta ne nadomešćuje hranom, te objavila da kreće na poseban režim ishrane. 

printscreen/instagram.com/bekvalceva

Natašu Bekvalac kilaža

Osim što je iskrena, Nata je poznata i kao neko ko se neretko šali na sopstveni račun, a njen humor je nasledila i ćerka Hana, koja je u video snimku koji je pevačica objavila na svojoj društvenoj mreži, otkrila da ih njena majka zapravo laže.

instagram.com/bekvalceva

Natašu Bekvalac sluša Hanu

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu ili njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona, uzela je detetu iz ruke, a svima govori kako je na režimu već mesecima, a ustvari je to lažna informacija. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri nedelje. Puno pozdrava i ne verujte šta vam ljudi govore na "instagramu" jer je ovo jedna velika laž - rekla je Hana i tako nasmejala sve pratioce njene mame.

Bonus video

Komentari (0)

Loading