MARINA GAGIĆ NAPRAVILA PAKAO DARKU LAZIĆU: Brani mu da viđa dete, želi da ga UNIŠTI psihički! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Gagić i Darko Lazić našli su se danas na suđenju, a on je došlo do žestokog konflikta između njih dvoje.

MARINA GAGIĆ NAPRAVILA PAKAO DARKU LAZIĆU: Brani mu da viđa dete, želi da ga UNIŠTI psihički! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

 

Pevač Darko Lazić i njegova bivša verenica Marima Gagić, sa kojom ima sina Andreja, suočili su se u Osnovnom sudu u Rumi, povodom drugog ročišta po njenoj tužbi u borbi za starateljstvom i alimentaciju. 

Mediji su saznali da je tokom suđenja došlo do sukoba i konflikta između Marine i Darko, jer nisu uspeli da se dogovore oko visine alimentacije. Ono što je dodatno potpalilo sukob jeste to što nisu postigli ni dogovor oko starateljstva nad njihovim sinom Aleksejem. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, E/Stock/Č. Vukojičić, Instagram/barbara.bobak

Marina Gagić, Darko Lazić, Barbara Bobak

 

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dete može da izdvoji 25.000 dinara mesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dete daje duplo više i da to nije u redu - govori izvor i dodaje:

- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao "Dobro, eto, mogu da dam 30.000" na šta mu je ona dobacila: "Nismo na pijaci pa da se cenkamo. U pitanju je tvoje dete" - završava izvor.

Republika

Foto: instagram.com

Marina Gagić, Darko Lazić

 

Sudija u ovom slučaju, prekinula je ovu raspravu. Međutim, odmah potom usledila je još jedna bučna rasprava kada se pokrenula tema oko modela viđanja deteta. Marina je želela da ostane pri stavu da Darko viđa sina u kontrolisanim uslovima, a on je želeo to da poniti, pa je pred sudijom rekao kako se pred decom ne ponaša kao u javnosti i da im daje lep primer. Svakako da je Gagićeva to demantovala, želeći da onesposobi Darka da viđa naslednika. 

Marina se oglasila za medije i otkrila šta se zapravo desilo i kako se suđenje završilo. 

- Istina je da je održano drugo ročište i da se pojavio. Sve što imam da izjavim je da neću odustati od borbe za starateljstvo. Šta da kažem, sve što radi ide njemu na dušu. Ne pokušava da ošteti mene nego svoje dete - izjavila je Marina za  Telegraf Jetset.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading