PRETI MU OZBILJNA ROBIJA: Priveden poznati voditelj Žarko Lazić!

Autor:

Zabava

24.11.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Palilula dala je plac Žarku Laziću da na njemu podigne kuću za socijalno ugoženu porodicu, ali je on umesto toga sagradio sebi kuću u Beogradskom naselju Krnjača.

PRETI MU OZBILJNA ROBIJA: Priveden poznati voditelj Žarko Lazić!

Foto: Printscreen/Pink

Žarko Lazić (42) priveden je prekjuče zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama u vezi sa izgradnjom ilegalnih objekata na teritoriji opštine Palilula. Lazić, inače voditelj emisije “Kuća od srca” i vlasnik produkcijske kuće, priveden je u policijskoj akciji sa još 12 opštinara i investitora. 

Foto: ST/D. KADIĆ

Žarko Lazić voditelj

Neki od njih, kao i Lazić, terete se za trgovinu uticajem, a drugi za zloupotrebu službenog položaja. Opština Palilula dala je plac Žarku Laziću da na njemu, u okviru emisije “Kuća od srca”, podigne kuću za socijalno ugoženu porodicu, ali je Lazić, umesto da to učini, navodno iz amin bivšeg predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića, koji je uhapšen juna ove godine, izgradio kuću za sebe u beogradskom naselju Krnjača, prenosi Kurir.

Kako se navodi u saopštenju MUP, krivična prijava će obuhvatiti i dva bivša odgovorna lica GO Palilula, koja se nalaze u pritvoru, dok se za trećim traga. Žarko Lazić je, prema saznanjima, posle saslušanja pušten na slobodu, kako prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Zoran

24.11.2021 16:49

Sve je istina. Taj pakšu zreo je za robiju

Odgovori 46 2
Saša

24.11.2021 16:59

Prevarant... I treba prdekana

Odgovori 44 4
Verona

24.11.2021 18:58

Ispeglaće to Žeks, a možda i on ima putera ?

Odgovori 23 15
Vaske

25.11.2021 05:50

Mućkao čovek u skladu sa propisi !

Odgovori 16 4