ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Saznajemo zašto Ceca Ražnatović danas nije došla na pomen Marini Tucaković!

Autor:

Zabava

24.11.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs saznaje razlog zbog čega danas Ceca Ražnatović danas nije prisustvovala Marininom memorijalnom skupu.

ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Saznajemo zašto Ceca Ražnatović danas nije došla na pomen Marini Tucaković!

Foto: ST/V. LUKIĆ, E-Stock

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održala u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru, a sada je otkriveno i zbog čega poznata pevačica danas nije prisustvovala memorijalnom skupu.

Kako portal portal Republika.rs saznaje, Ražnatovićeva nije htela da ponovo dolazi u neprijatnu situaciju, koju joj je predhodni put priredio Marinin sin Laća.

- Ceca Ražnatović prisustvovala je sahrani Marine Tucaković, koja je održana 29. septembra, ali je tada došla u neprijatnu situaciju, kada je Marinin sin Milan Laća Radulović rekao njoj, Milanu Kaliniću i Saši Matiću da ne prilaze grobnom mestu. Ceca se tada oprostila od Marine, a iako ju je njen muž Futa pozvao na komemoraciju, pevačica danas nije došla jer nije želela da ponovo dođe u neprijatnu situaciju koja bi mogla da se dogodi sa Laćom.

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović na sahrani Marine Tucaković

Podsetimo, Ceca je sa Marinom sarađivala od samog početka svoje karijere, a Tucakovićeva je za nju napisala više od 100 pesama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Tito

24.11.2021 16:53

Zaboravili ste da napišete da ta osetljiva osoba je žena ratnog zlocinca, da je prijateljici Zemunskog klana kao i ministar Loncar, da je dužna državi 11.000.000 evra od prodaje fudbalera itd.

Odgovori 19 9
Daca

25.11.2021 07:28

A kakve veze ima pokojna Merima sa Laćom?

Maša

25.11.2021 14:22

Da joj je mirna savest došla bi, ovako . . .