ISPOVEST DRAGANE KATIĆ O BOLESTI KOJA ĆE VAM OTKRITI ZNAČENJE REČI BORBA: Ujutru sam išla na hemioterapije, uveče na SNIMANJA i preživela sam!

Autor: Republika

Zabava

24.11.2021

15:36

Voditeljka Dragana Katić podelila je priču koja otkriva koliko joj nije bilo lako.

ISPOVEST DRAGANE KATIĆ O BOLESTI KOJA ĆE VAM OTKRITI ZNAČENJE REČI BORBA: Ujutru sam išla na hemioterapije, uveče na SNIMANJA i preživela sam!

printscreen/youtube

O različitim javnim ličnostima vladaju različita uverenja i utisci, ali mi nikada nismo čuli da neko ne voli Draganu Katić (56). Zamislite taj uspeh u karijeri. Poznata voditeljka iz nekog razloga, taj kad ne znate je obično najbolji, izaziva veliku naklonost publike i emisije koje ona vodi uvek su veoma gledane, pa ne čudi zašto je i interesovanje javnosti za njen život na jednako visokom nivou. A čini se i da sve već znamo o njoj, kako o svim divnim pričama iz njene karijere i o njenim sinovima Bojanu i Bogdanu, tako i onim drugim situacijama koje svi doživimo pre ili kasnije. Međutim, za oko nam je zapala velika i zaista iskrena ispovest koju je Dragana nedavno dala i u kojoj je bez ustezanja govorila o problemima sa majkom, pokojnim suprugom, nedostajanju dece i drugim stvarima.

 

 

- Imala sam situacije kada je moja majka bila teško bolesna, kada sam je ujutru vodila na hemioterapije, popodne snimala dva „Grand šoua”. Saša Popović je jedini znao za to, ne samo zato što je bio moj nadređeni, već zato što smo u prijateljskim odnosima i smatrala sam da treba da mu kažem, jer nisam znala ishod toga, pa da bude pripremljen ukoliko se nešto desi. Još nisam zaboravila te srede ujutru kada sam majku vodila na hemioterapije. U osam ujutru je odvedem, u 12 je vratim kući, ostavljala sam je da bude sa kumom dok ne završim sa poslom. Otac moje dece je ujutru umro, a ja sam tada morala da idem da završim sve sa njegovom bivšom suprugom, sa svojom decom, njihovom sestrom i posle toga da snimam „Nikad nije kasno”. To je moj posao, vas gledaju milioni, od vas se očekuje maksimum, ako ne možete da date maksimum, onda je bolje da se povučete i ne radite - prisetila se Dragana a dotakla se i pokojnog muža koji ju je ostavio pred rođenje blizanaca - prenosi Story.

 

 

- Odlučila sam sama da rodim decu, njihov otac je do određenog perioda učestvovao u njihovom odrastanju, ali kasnije manje, ali kontakti su uvek postojali. Deca su do poslednjeg dana sa njim bila u kontaktu, tu nema zbora. Nijednog trenutka nije bio bitan moj i njegov odnos, nego samo neispunjenje njegovih obaveza prema deci, ali to je bilo. To smo sada zaboravili i nećemo se vraćati na nešto što je bilo i pričati o nekome ko nije prisutan, ni fizički ni mentalno na ovom svetu. To je zatvorena tema. Dok je bio prisutan, ja sam govorila kako je bilo, a onda je i on mogao da odgovori i kaže da li sam u pravu ili ne. Bio je sudski proces. On sada nije tu i ne može da odgovori na bilo šta što bih ja rekla - navela je Katićeva i priznala da je mnogo proplakala.

 

- Milion puta mi se desilo da zaplačem zbog svega što me je zadesilo. „Suze su okej” – što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović, tu nema govora. Suze su stvarno katalizator. Stvarno sam srećna da dođem u situaciju da se isplačem, jer se dobro osećam posle toga. Volim situacije kada mogu da plačem i one mi prijaju. U poslednje vreme mi to teže ide, a imam i razloga da se isplačem, da sebi olakšam. Moramo imati deo svoje priče kada ćemo se izvrištati i isplakati, udarati u džak, da tu energiju izbacimo iz sebe - dala je svoj savet voditeljka.

Komentari (0)

Loading