PROKLETSTVO MODELSICA SE NASTAVLJA: Anastasija mu se klela na večnu ljubav, a sada MUŽA OSTAVLJA ZBOG DRUGOG!? (FОТО)

Autor:

Zabava

24.11.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modelsica Anastasija Buđić koja se klela na večnu ljubav, ipak je odlučila da stavi tačku na odnos sa Ivanom, te se nakon skoro dve godine, odlučila na razvod.

PROKLETSTVO MODELSICA SE NASTAVLJA: Anastasija mu se klela na večnu ljubav, a sada MUŽA OSTAVLJA ZBOG DRUGOG!? (FОТО)

Foto: Youtube.com/Grupa Models Official Channel

Modelsica Anastasija Buđić podigla je veliku prašinu u javnosti kada se u zatvoru udala za narko-dilera Ivana Radovića Kokija, a par je prošle godine obeležio prvu godišnjicu braka. Anastasija i Ivan 6. februara 2019. venčali su se u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde on služi kaznu.

Foto: printscreen

Anastasija Buđić muž

 

Naime, modelsica koja se klela na večnu ljubav, ipak je odlučila da stavi tačku na odnos sa Ivanom, te je u objavi na društvenim mrežama, obavestila javnost o razvodu.

 

Foto: printscreen

Anastasija Buđić se razvodi

 

Podsetimo, Ivan Radović Koki i dalje se nalazi u zatvoru, gde kaznu služi zbog šverca opijata, a Anastasija je svojevremeno otkrila da njih dvoje rade na proširenju porodice, međutim očigledno je da je došlo do kraha, a koji je tačan razlog ostaje da saznamo, al sudeći po šuškanjima da je bivša modelsica našla novog dečka, sasvim je neizvesno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading