SAD IMAJU SVE ŠTO NISU IMALI PRE: Žika Jakšić želi da PONOVO BUDE sa Slavicom Ćukteraš?

Autor: Republika

Zabava

24.11.2021

13:31

Žika Jakšić, kako pišu domaći mediji, navodno želi ponovo da bude u emotivnoj vezi sa Slavicom Ćukteraš, te se o tome poverio svojim prijateljima.

SAD IMAJU SVE ŠTO NISU IMALI PRE: Žika Jakšić želi da PONOVO BUDE sa Slavicom Ćukteraš?

ST/V. LUKIĆ, A. Nalbantjan

Naime, Žika i Slavica su bilu u ljubavi još kada se ona pojavila u "Zvezdama Granda", ali kako su oboje objasnili bili su previše mladi, ljubomorni, eksplozivni, zato je veza pukla. Međutim, sada su oboje sazreli, oboje imaju decu, razvedeni su i slobodni i on smatra da bi trebalo ponovo da pokušaju.

instagram.com/zika.jaksic

Žika Jakšić

- Žika je dugo sam, imao je neke veze nakon razvoda, ali kako je i sam rekao, nije to bilo ništa ozbiljno - započinje izvor za "Scandal".

- Sad je poželeo da se skrasi, pa je u društvu pomenuo da možda on i Slavica sada uspeli jer su u dobrim odnosima, a kako je naveo, moguće da bi opet kliknuli jer je među njima uvek bilo hemije. E sad, da li se zezao ili stvarno planira nešto da pokuša saznaćemo uskoro - završava izvor.

 

Komentari (1)

Loading
Jefimija

24.11.2021 17:15

Oboje volim. Slavica me je osvojila sa svojim prvim nastupom , a Zika je najbolji sedativ za ovo tmurno vreme. Zelim il puno srece.Doktorka u penziji, Skopje.