TUGA ZA TOKANOM NE JENJAVA! Članovi "Amadeus benda" oglasili se povodom godišnjice smrti Bojana, pa poručili: ZAUVEK ĆES NAM NEDOSTAJATI! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2021

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi benda koji i dalje ne mogu da se pomire sa odlaskom svog kolege, a pre svega prijatelja Bojana Zlatanovića Tokana, te su se emotivnom porukom oglasili na godišnjicu njegove smrti.

TUGA ZA TOKANOM NE JENJAVA! Članovi "Amadeus benda" oglasili se povodom godišnjice smrti Bojana, pa poručili: ZAUVEK ĆES NAM NEDOSTAJATI! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Bojan Zlatanović Tokan, bubnjar Amadeus benda, preminuo je 24. novembra prošle godine nakon što se nekoliko nedelja borio sa koronavirusom. Bojan je izgubio bitku u 45. godini života, a muzički svet ostao je u šoku nakon ove tužne vesti.

Prijatelji i kolege danima su se opraštali se od bubnjara, a tuga za ovim poznatim muzičarem i dalje ne jenjava. Članovi benda koji i dalje ne mogu da se pomire sa njegovim iznenadnim odlaskom oglasili su se emotivnom porukom povodom godišnjice smrti kolege na zvaničnom nalogu grupe.

Godinu dana od kako te nema... zauvek ćes nam nedostajati - napisali su u opisu fotografije, a pratioci su se oglašavali dirljivim porukama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading