KAKAV FRAJER: Pogledajte fotografiju Jovana Memedovića IZ MLAĐIH DANA, PRAVI HOLIVUDSKI ZAVODNIK! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2021

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Jovan Memedović (61) prepoznatljivo je i jedno od omiljenih televizijskih lica, ali su se mnogi zbunili kada su videli njegovu fotografiju iz mladosti.

KAKAV FRAJER: Pogledajte fotografiju Jovana Memedovića IZ MLAĐIH DANA, PRAVI HOLIVUDSKI ZAVODNIK! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Naime, Memedović je rođen 1960. godine i još u mladosti je važio za opasnog frajera, iako ga mnogi iz tog perioda teže prepoznaju.

I danas bi se moglo reći da mu godine nisu neprijatelj, budući da je zagazio u sedmu deceniju i u odličnoj je formi.

Memedović je oduvek je obožavao pecanje, te je po čitav letnji raspust provodio na planini Durmitor, a na društvenoj mreži Tviter osvanula je njegova fotografija iz mladosti.

 

 

Zbog voditeljeve slike i njegovog izgleda tada, mnogi su zaključili da je on bio opasan frajer i da je sigurno lomio mnoga ženska srca.

"Au, kakav frajer!", "Razmišljam koji je ovo holivudski šmeker, kad ono Jovan Memedović", "Odlično je izgledao, ali i sada", "Sigurno su žene ludele za njim", "Prelepo izgleda i sada, a tek ranije", "Evo mi simpatije", neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Borko

24.11.2021 19:18

Trt. Pa samo Bgd ima takvih bar 5000.