UDOVICA TOZOVCA STIGLA NA SAHRANU MERIME NJEGOMIR! Neutešna Emilija je samo pre nekoliko meseci sahranila svog voljenog, a sada i nju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvima su stigli najuži članovi porodice, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji, među njima je bila i udovica pokojne muzičke legende Tozovca, Emilija Mima.

UDOVICA TOZOVCA STIGLA NA SAHRANU MERIME NJEGOMIR! Neutešna Emilija je samo pre nekoliko meseci sahranila svog voljenog, a sada i nju! (VIDEO)

Foto: republika.rs,

Nakon komemoracije Merimi Njegomir, porodica kao i svi prisutni u Kamenoj hali zaputili su se ka Novom groblju da odaju počast i sahrane pevačicu kako dolikuje jednoj legendi narodne muzike koja je ostavila neizbrisiv trag.

Naime, porodica je stigla na Novo groblje, a Merima će, kako je najavljeno, biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana.

Među prvima su stigli najuži članovi porodice, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji, a veliki broj ljudi došao je da isprati pevačicu, a među njima i Tozovčeva udovica Emilija Mima, koju su sve vreme pridržavale ćerke, dok je koračala. Ovo nije jedina tragedija, koja ju je zadesila, s obzirom da je samo pre nekoliko meseci sahranila svog voljenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading