MILAN LAĆA RADULOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI SA VAŽNIM SAOPŠTENJEM: Evo ko će sve govoriti u čast Marine Tucaković!

Autor:

Zabava

23.11.2021

09:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laća Radulović je u objavi na društvenim mrežama saopštio datum i mesto komemoracije, ali je otkrio i ko će pričati ui čast njegove majke Marine Tucaković.

MILAN LAĆA RADULOVIĆ SE OBRATIO JAVNOSTI SA VAŽNIM SAOPŠTENJEM: Evo ko će sve govoriti u čast Marine Tucaković!

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

Foto: printscreen

Milan Laća Radulović Instagram

- Memorijalni skup u čast Marine Tucaković počinje u 14 sati u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, ulica Dragoslava Jovanovića 2 (ulaz iz parka).

- Moderator skupa biće Dragana Katić, voditeljka i prijatelj porodice, a govornici Jelena Trivan, direktorka "Službenog glasnika", Ana Bekuta, pevačica, i Milan Laća Radulović, član porodice.

- Skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Molimo sve da ponesu zaštitne makse i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa merama - obavestila je sve prodica Tucaković-Radulović.

Podsetimo, ranije se Milan obratio javnosti povodom memorijalnog skupa i otkrio da je poslao pozivnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading