ELEKTRA ELIT POKAZALA GRUDI OD BETONA! Pevačica otkrila ČIME RASPOLAŽE, razgolitila se i zaplesala ispred MUŽA: IZRENDAJ ME! (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Elektra Elit pokazala je javnosti bujno poprsje.

ELEKTRA ELIT POKAZALA GRUDI OD BETONA! Pevačica otkrila ČIME RASPOLAŽE, razgolitila se i zaplesala ispred MUŽA: IZRENDAJ ME! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Elektra Elit

Transrodna pevačica Elektra Elit privlači veliku pažnju javnosti, naročito otkad je odlučila da stane na ''ludi kamen'' i izgovori sudbonosno ''DA'' čoveku svog života.

 

 

Kako nikada nije krila da je promenila pol, nema koga ne zanima šta se nalazi ispod njenih haljina. Te je Elektra sada odlučila da ispuni želju mnogima i pokaže čime raspolaže. Naime, pevačica je svukla gornji deo haljine ispod grudi i pokazala bujno poprsje, te otkrila na koji način provodi vreme sa svojim izabranikom, a kako se priključila trendu sa društvenih mreža, mnogi su se nasmejali njenom performansu ispred supruga, dok pogled sa grudi od ''betona'' nisu skidali.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading