TANJA SAVIĆ POBEGLA NAKON DRAME SA DRAŠKOM I DUŠANOM: Pevačica presekla, mir pronašla u svetinjama! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić nakon afere sa političarem Draškom Stanivukovićem i drame sa suprugom Dušanom Jovančevićem, spakovala je kofere i napustila gradska dešavanja.

TANJA SAVIĆ POBEGLA NAKON DRAME SA DRAŠKOM I DUŠANOM: Pevačica presekla, mir pronašla u svetinjama! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, A. Nalbantjan,Tanjug/S. Aćimović

 

Pevačica Tanja Savić prethodnih nedelja našla se u žiži javnosti zbog njene afere sa političarem Draškom Stanivukovićem, a dodatno je ulje na vatru dolilo to što se pojavila inforamcija u medijima da je njen aktuelni suprug Dušan Jovančević zapretio njenom dečku. 

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Tanja Savić i Draško Stanivuković

 

Tanja je izbegavala da se oglašava za medije, iako je u emisijama otvoreno pričala o problemima koji su nastali, pa je odlučila da se potpuno povuče iz te afere. Čak se svemu pridružila i ko drugi, nego Kija Kockar, za kojoj Stanivukovićem navodno ponovo jurca, ali da ga ona odbija. 

 

 

Dušan Jovančević u intervjuu za Republika.rs otkrio je da poseduje kompromitujuće snimke i fotografije na kojima se vidi kako sa Tanjom konzumira nedozvoljene supstance, u ovoj slučaju heroin. Pevačica se za sada nije oglašavala na tu temu, ali ono što je uradila jeste da je spakovala svoju decu i napustila gradska dešavanja. 

 

 

- Uopšte mi nije bitno šta pričaju Draškovi i kako me komentarišu. Znam šta je istina, ne plašim se nikoga i znam šta pričam u svakom trenutku. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mojoj privatnoj arhivi nema kraja, a Tanja se plaši jer zna šta je sve radila dok smo se najviše voleli, to je bilo kao u onim filmovima za odrasle. Nisu u pitanju samo snimci, javnost će uskoro da lista slike na kojima se vidi kako se Tanja drogira, pijana da ne zna gde je levo. Sve imam crno na belo - kaže Dušan, Tanjin još uvek zakoniti suprug, i otkriva gde su nastale sporne fotografije s kojima planira da izađe u javnost:

 

 

Naime, Tanja je na Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj uživa sa svojim sinovima u manastiru Tumane, a tu se našao i njen brat Nemanja Savić, koji joj pruža podršku u svakom trenutku. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milena

22.11.2021 15:07

Tanji samo brz razvod moze da pomogne.Ovo razvlacenje je opasno za psihopate.NJen muz je ozbiljno bolestan,to niko ne vidi,pa ni ona. Njen zivot moze doci u pitanje i psihicko stanje dece. Hitno brz razvod!

Odgovori 19 7
sara

22.11.2021 17:23

tanja,furaj svoj fazon,cuvaj decu i pevaj,to radis izuzetno a prava si lepotica

Branka

22.11.2021 17:35

To ota??? Ako nju ne voli i ako ima sve to sto tvrdi da ia zbog svoje dece treba da cuti. Ocigledno ni najmanje ne razmislja o svojim sinovima. Treba da ga je sramota.

Odgovori 15 1
Vuk07

22.11.2021 21:01

Draško bi trebao da povede računa, za svoju bezbednost ovaj bi mogo da ga skine !!! Sa mesta gradonacelnika.