JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA SVEKRVOM: Ona samo mene priznaje za SNAJKU! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

22.11.2021

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić oglasila se za portal Republika.rs i otkrila sve o navodnom sukobu sa njenom svekrvom.

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O SVAĐI SA SVEKRVOM: Ona samo mene priznaje za SNAJKU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Kao bomba odjeknula je vest da je svrkrva Jovane Jeremić ljuta na nju, te da je došlo do burnih reakcija u porodičnom domu. Naime, kako su mediji preneli, Jeremićeva je ušla u konflikt sa svekrvom zbog Voje Miloševića, voditeljkinog muža. Kako se spekuliše, svekrva je napala Jovanu, da navodno, od njenog sina pravi ,,debila", zbog čega je došlo do rasprave, ali i razlaza Voje i zgodne voditeljke Pink televizije. 

 

 

Mi smo odlučili da se pozabimo temom, pa smo kontaktirali Jovanu ovim povodom, koja se vrlo rado odazvala našem pozivu i prokomentarisala šta je zapravo istina u celoj drami. 

 

 

Naime, Jovana nije bila preterano srećna, jer su se ponovo pokrenule laži, kako tvrdi, te ističe da je sa svojom svekrvom u sjajnim odnosima, te da su njih dve jedna drugoj podrška u svakom trenutku. 

 

 

- To je totalna laž, to su ispinovali iz stare žute štampe, apsolutna laž kompletna, sa svekrvom sam eksta i ona mi je veliak podrška i prijatelj! I tužiću ih! Nemojte da pravite rijaliti od mog života, jer moj život je jedan miran život, ja ću to demantovati, to je netačno! - poručila je Jovana Jeremić za Republika.rs i dodaje:

- Ona mene obožava! Razvela se ili ne od njenog sina u budućnosti, ona će me voleti ceo život, ona kaže da samo mene priznaje za snajku! To je izmišljostina što su objavili, ovo je istina što sam ti ispričala!  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jana

22.11.2021 16:14

Ova mena nije u vinkli potrebna joj je pomoć.

Odgovori 11 0