SONJA VUKSANOVIĆ TRAŽI PARE OD ANE NIKOLIĆ: Lukasova bivša traži 100. 000 evra od pevačice, isplivala ŠOK PREPISKA! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Vuksanović objavila je šok prepisku, u kojoj pevačici Ani Nikolić traži 100. 000 evra.

SONJA VUKSANOVIĆ TRAŽI PARE OD ANE NIKOLIĆ: Lukasova bivša traži 100. 000 evra od pevačice, isplivala ŠOK PREPISKA! (FOTO)

Foto: Instagram, E-Stock

Bivša supruga pevača Ace Lukasa Sonja Vuksanović na Instagram profilu podelila je objavu kojom je mnoge iznenadila, a u istoj je označila i pevačicu Anu Nikolić. Naime, Sonja je na Instagram storiju objavila ,,prepisku" sa Nikolićevom, u kom je pisalo ,,Javi se, treba mi 100. 000 evra", a odgovor sa druge strane je potpuno izostao, odnosno poruka je samo viđena, ali nije odgovreno na nju. 

Republika

Foto: instagram.com

Sonja Vuksanović i Ana Nikolić prepiska

 

Vuksanovićka je u objavi označila pevačicu Anu Nikolić, koja je odmah potom istu prepisku prebavila na svoj instagram. Prepiska je mnoge zabavila, pa su se ispod samo nizali komentari šaljivog karaktera. 

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić Instagram

 

Nakon razvoda od Stefana Đurića Raste, Nikolićeva je ljubavni život sakrila kao zmija noge, a nedavno je ispričala kako nije zaljubljena, ali da je njenom bivšem suprugu životna muza:

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ/nstagram.com/stefanrasta

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

 

- Ja sam se kod Raste pojavila u svakoj... Ja sam njegova životna muza i insipiracija - rekla je Ana tada. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading