ĆERKA SUZANE MANČIĆ KOPIJA ANĐELINE DŽOLI: Evo kako izgleda Natalija, svi su se okretali za njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.11.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija Krunić, ćerka poznate ,,Loto devojke" Suzane Mančić pleni svojom pojavom, a svi kažu da je kopija glumice Anđeline Džoli.

ĆERKA SUZANE MANČIĆ KOPIJA ANĐELINE DŽOLI: Evo kako izgleda Natalija, svi su se okretali za njom! (FOTO)

Foto: instagram.com/mancic.suzana

Voditeljka i jedna od kontroverznijih javnih ličnosti na našem estradnom nebu Suzana Mančić vrlo retko pokazuje svoje prelepe naslednice u javnosti, a nedavno su na jednom prestoničkom događaju pojavile zajedno. Suzana je javno pokazala kako joj izgleda njena prelepa naslednica Natalija Krunić. 

 

 

Poznato je da je ,,Loto devojka" jedna od privlačnijih žena, za kojom su mnogi uzdisali. Inače, Nataliju vrlo često upoređuju sa popularnom svetskom glumicom Anđelinom Džoli, koja je i inače sinonim za lepotu. Po fotografijama se mogu i opravdati ovi navodi da je Natalija kopija popularne glumice Džoli. 

 

 

Inače, Natalija studira Akademiju umetnosti i neretko se pojavljuje u javnosti, no i kada se pojavi, svi se oduševe kako njenom lepotom, tako i savršenim stilom i ukusom za oblačenje. Ovog puta na jednom prestoničkom događaju, Natalija se pojavila u ležernom izdanju, ali efekat koji je kombinacija imala oduševila je sve prisutne. 

 

 

Iako je upoređuju sa Anđelinom, prisutnim gostima privuklo je pažnju i koliko Natalija podseća na njenu majku, s obzirom na to da su sedele zajedno, mnogi su mislili da su sestre bliznakinje. 

Evo kako izgleda ćerka Suzane Mančić!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
bg

22.11.2021 13:30

Znaci balvan kao i majka.

Petar

23.11.2021 00:14

Nationalma Narodna izreka"cega se pametan stidi,budala se hvali"