DARA ZA HALJINU PUKLA 5.500 EVRA! Pevačica se baškari u PARIZU!

Autor:

Zabava

21.11.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dara Bubamara otputovala je u Pariz, a za novogodišnju toaletu izdvojila je vrtoglavu sumu novca.

DARA ZA HALJINU PUKLA 5.500 EVRA! Pevačica se baškari u PARIZU!

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Pevačica Dara Bubamara uživa u Parizu sa svojim sinom Konstantinom, koji je inače francuski državljanin, te je ovu posetu iskoristila da mu produži pasoš, ali i da sebe časti skupocenom odevnom kombinacijom za novogodišnju noć.

- Dara je potpuno odlepila za uskom kratkom crnom haljinom sa kristalima dizajnerske modne kuće „Iv Sen Loran“, koja košta neverovatnih 5.500 evra! Pošto u Parizu postoji butik ove renomirane modne marke, a budući da je svakako planirala da otputuje zbog privatnih obaveza u grad u kojem je nekada živela sa bivšim suprugom i sinom, odlučila je da spoji lepo i korisno - ispričao je izvor za Alo.

Pevačica je i sama otkrila da se uvek rado vraća u Pariz u kom je nekada živela, ako i da je šoping najbolji u gradu svetlosti.

- Uživam u gradu u kojem sam živela. Što se tiče šopinga, on je ovde uvek odličan, pa ništa manje ne očekujem ni ovoga puta - rekla je Dara kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Popi

22.11.2021 14:22

Odvratno stvorenje goblin

Pegi

24.11.2021 11:01

Deca nam umiru jer roditelji nemaju novac da ih lece, obican narod puca po šavovima od ovog "lepog" zivota, a starlete se bahate cenama toalete.