VEČITE UDAVAČE! Poznate dame koje čekaju da izgovore sudbonosno ''DA''!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

20.11.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon mnogih velikih ljubavi i burnih razvoda brojne srpske pevačice, glumice, pa i blogerke, nisu ispunile želju da s pravim muškarcem stanu na ludi kamen.

VEČITE UDAVAČE! Poznate dame koje čekaju da izgovore sudbonosno ''DA''!

Foto: pixabay.com/printscreen/e stock/časlav vukojčić/foto:nemanja dedović/instagram.com

zabava

Srpska estrada puna je tajnih veza, propalih brakova i burnih razvoda, ali i udavača od kojih su neke i u dugogodišnjim vezama, ali nisu obukle venčanicu (osim onih za potrebe modnih editorijala) i s partnerom stigle do oltara. Mnoge dame su upravo zbog pitanja kada će se zavetovati na večnu ljubav i prestale da govore o privatnom životu, a dok pojedine i dalje maštaju o princu na belom konju, pojedine - zauzete, izabranike iz vanbračnih zajednica kriju od uvek budnog oka javnosti.

Sve veze su joj bile bez veze

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Milica Todorović uživa u slobodi

Nakon nekoliko dugih i neuspešnih veza popularna zvezda "Granda" Milica Todorović sreću je potražila pored glumca Petra Strugara, ali kako se ispostavilo, ni on nije bio onaj s kojim će ljubav krunisati brakom. O krahu romanse šturo su komentarisali u medijima, svako je nastavio svojim putem, glumac je u međuvremenu dobio još jedno dete, dok Milica posle njega više nije pokazivala nekog dečka u javnosti.

Republika

Foto: ST/A. NALBANTJAN, E-Stock

 

 

Nema više sreće u ljubavi

Nakon razvoda od Slobodana Radanovića deluje da rijaliti-zvezda i pevačica Kristina Kija Kockar više nema sreće u ljubavi. Nije krila da je teško prebolela krah braka, nakon kojeg nije predstavila novog partnera. Jednom je pokušala, ali kako ga je javno pomenula, tako se on s drugom devojkom obreo u svim medijima.

Spisak uslova za idealnog muškarca

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Zorana Jovanović ima podugačak spisak uslova za mladoženju

Poznata blogerka Zorana Jovanović, odnosno Zoranah, retko govori o svojim ljubavima, a ono što je očigledno jeste da ni s jednim nije uspela da dođe do oltara. Spekulisalo se o njenim romansama sa fudbalerima, a javnost je šokirala, ali i razbesnela, izjavom da nikada ne bi izdržavala muškarca, da nikada ne bi bila s nekim ko zarađuje manje od nje, kao i da od 16. godine ima listu na kojoj je upisala šta sve njen idealan partner mora da poseduje.

Godinama nije prošetala dečka

Republika

Foto: instagram.com

Katarina Živković muškarce ne pokazuje javnosti

Pored komentara da iz dana u dan izgleda sve bolje, iznenađuje činjenica da se pevačica Katarina Kaća Živković godinama u javnosti nije prošetala ruku podruku sa partnerom. Ljubavni život krije samo u svoja četiri zida, a iako još nije stala na ludi kamen, ne sumnjamo da će se to uskoro dogoditi jer joj udvarača ne manjka.

Vreme prolazi, a njoj se šatro ne žuri

Republika

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand

Iva Štrljić se nije udala još uvek

Glumica i spisateljica Iva Štrljić jednom prilikom je izjavila da mediji ne mogu da je uhvate sa dečkom jer su sve njene veze tajne. Kako kaže, sa udajom ne žuri i ne brine je floskula da vreme prolazi, već veruje da joj dani puni ljubavi i lepih dešavanja tek predstoje.

I Rada je rada da se uda!

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović na korak do udaje

Pevačica Rada Manojlović verovatno je prva u redu za udaju, sudeći po njenoj višegodišnjoj romansi s kolegom Harisom Berkovićem. Iako tvrde da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu, od svadbe ni traga ni glasa, zbog čega je Rada završila na našoj listi večitih udavača.

Republika

Foto: e-stock

 

 

Zbog da kaže "da"

Nakon kraha tri braka Bekvalčeva se ponovo našla na listi udavača, a kako je nakon poslednjeg razvoda istakla, potrebno joj je vreme da se oporavi i posveti samo sebi. Godinama su njene romanse punile medijske stupce, od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića razvela se pre 10 godina nakon pet godina braka i ponosni su roditelji ćerke Hane. Bila je udata i za Ljubu Jovanovića, a potom za Luku Lazukića, s kojim je dobila drugu ćerku Katju.

Iz veze s njom ulazili u brak s drugim ženama

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Katarina Radivojević nema sreće u ljubavi

Deluje da ni lepa, uspešna i talentovana glumica Katarina Radivojević nikada nije imala sreće u ljubavi. Ispostavilo se da muškarci iz veze s njom ulete u brak s nekom drugom ženom. Kako se neposredno pre nego što je stao na ludi kamen sa Severinom pisalo, Katarina se navodno zabavljala sa Igorom Kojićem, ali se ta veza završila krahom, a odmah zatim i njegovim brakom sa pevačicom. Mediji su brujali da se Vidoje Ristović razveo od supruge s kojom je već imao jednu ćerku zbog veze sa Katarinom, ali nedugo zatim, umesto s njom, zasnovao je novu porodicu sa voditeljkom Nikolinom Pišek, s kojom je takođe dobio ćerku.

Završila u zatvoru, ali ne i u braku!

Republika

Foto: instagram.com/romana_panic

Romana Panić ne žuri da se uda

Nekada popularnu pevačicu Romana Panić svi znaju po turbulentnom odnosu sa advokatom sa Kipra Fotosom Pitađisom. Grk ju je navodno prosio, ali je drugoj napravio dete i sve je palo u vodu. Posle njega zatreskala se u Filipa Mrkajića, s kojim je uhapšena u Brizbejnu zbog pljačke bankomata. Cenu te ljubavi platila je zatvorom, a njih dvoje su navodno još u ljubavi, ali od sudbonosnog "da" i dalje ništa.

Sve o ljubavi krije, udala se još nije!

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Zorana Pavić nije izgovorila sudbonosno ''DA''

Zorana Pavić nikada ne priča o svom ljubavnom životu, a ni muškarce koje je volela nikada nije javno predstavljala. Gostujući u emisiji "Zvezde Granda specijal", pevačica je istakla da je njen emotivni status njena privatna stvar i da je odluku da ne priča o tome u javnosti donela još kada je zakoračila u estradni svet. Ono što se zna jeste činjenica da se onom pravom i dalje nije zavetovala na večnu ljubav.

Glumica za brak ne mari, neće da joj papir sreću kvari

Republika

Foto: instagram.com/danicamaksmovic

Danica Maksimović uživa u vezi, ali da se udaje ne planira

Uvek doterana i nasmejana glumica Danica Maksimović već nekoliko decenija uživa u ljubavi sa doktorom Todorom Lolićem, s kojim ima i sina Miloša Lolića, poznatog režisera. Glumica ne voli da priča o privatnosti, tako da javnost nema priliku da vidi njenog izabranika, s kojim već decenijama živi u vanbračnoj zajednici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading