KIJA KOCKAR URNISALA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Političar pokušava da je ponovo osvoji, ona ga sasekla u korenu! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar odlučila je da ne bude ponovo sa Draškom Stanivuokovićem u vezi, nakon što je isplivala njegova afera sa pevačicom Tanjom Savić, paje odlučila da ga kroz medije pecne žestokom izjavom.

KIJA KOCKAR URNISALA DRAŠKA STANIVUKOVIĆA: Političar pokušava da je ponovo osvoji, ona ga sasekla u korenu! (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/instagram.com/draskostanivukovic

Nakon što je na videlo isplivala ljubavna romansa pevačice Tanje Savić i političara i gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića, on se navodno pokajao zbog svega, pa i zbog toga što je uplovio u vezu sanjom. Kako saznaju mediji, Draško svakodnevno piše poruke pevačici i Tanjinoj koleginici Kiji Kockar, jer želi sa njom navodno da obnovi romansu. 

Stanivuković, kako mediji saznaju svakodnevno zove Kiju i šalje joj poruke, na koje ona ne odgovara.

Republika

Foto: Youtube printscreen Rtv Pink, Draško Stanivuković

Draško Stanivuković i Tanja Savić

 

- Draško ne može sebi da oprosti što nije uspeo da zadrži Kiju. Ona je tip žene koja mu se dopada i sada na sve načine pokušava da s njom obnovi kontakt. Zove je i piše joj svakodnevno, čak je pisao i kad je bio na službenom putu u Francuskoj. Mislim da Tanja to i ne zna. Čovek, izgleda, hoće da sedi na dve stolice, ili pravi teren da se približi Kiji i da završi s Tanjom. Sve ovo što se dešavalo s njenim mužem mu nije nimalo prijalo. Međutim, Kiju ne zanimaju ni on ni njegova afera s Tanjom, niti želi da se nalazi u tom trouglu - priča izvor za Kurirm, pa dodaje da prema njegovim saznanjima, Draško Tanji iza leđa šalje poruke Kockarevoj i pokuša da je osvoji:

- Piše joj non-stop. Pre podne, posle podne, uveče. Krivo mu je što je Kija zbog njega u medijima predstavljena u lošem svetlu i sada bi da se to reši. Mnogi su mu rekli da mu je Tanja totalni promašaj, da je njena koleginica u svakom smislu bolja i da mu ona lepše pristaje. Mnogi se slažu s njegovom bakom da mu ne treba žena sa dvoje dece, koja, pritom, ima problem s mužem, s kojim je i dalje u braku. Kija ga je odmah provalila i ne želi da učestvuje u takvim političko-estradnim malverzacijama. Pozovite je da vam to potvrdi, jer se Draško krije i neće o tome da priča - završava izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

Nakon svih spekulacija, oglasila se i Kija, koja u svom stilu, imala je šta i da poruči Drašku.

- Sve sam pročitala. Draško je, izgleda, nekom dao dinar da uđe u kolo, ali sad mislim da se moli da nekom da dva dinara da iz njega izađe. Ja sam rekla šta sam imala još odavno. Ostalima na obraz što ćute da bi bili u medijima - rekla je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Željko

20.11.2021 11:00

Bravo Kija narodu najmilija.

Odgovori 11 6
Natalija

10.12.2021 22:24

@Željko - E jadan taj narod...