CRNA SVADBA ACE LUKASA: Isplivao DETALJ o braku sa Sonjom, sve je unapred bilo osuđeno na PROPAST? (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Acaa Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović zaručili su se 2010. godine, a samo skoro deceniju kasnije došlo je do kraha njihove ljubavi.

CRNA SVADBA ACE LUKASA: Isplivao DETALJ o braku sa Sonjom, sve je unapred bilo osuđeno na PROPAST? (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

 

Godine 2010. odjeknula je kao bomba vest da je pevač Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas sa njegovom tadašnjom izabranicom Sonjom Šašić stao na ,,ludi kamen" i da su pred svedocima izgovorili sudbonosno ,,Da". Lukas i njegova sada već bivša supruga, u tom trenutku odlučili su da u Crkve svetog Vasilija Ostrškog na Voždovcu se zakunu na večnmu ljubav, koja ne zapravo nešto kasnije i pukla. 

Inače, Sonjina i Lukasova ljubav, odnosno brak potrajao je čitavih devet godina, tokom ljubavi dobili su devojčicu Viktoriju, koju oboje čuvaju i vrlo su požrtvovani kada je ona u pitanju. Međutim, posle razvoda Lukas i Sonja nisu ostali u dobrim odnosima, po medijima su izjavljivali razne priče i iznosili ,,prljav veš" koji je šokirao javnost. Jedno vreme aktuelna tema bila je baš razvod Lukasa i njegove bivše supruge. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ, instagram.com

Aca Lukas i Sonja Vuksanović

 

Kada su odlučili da se zakunu na večnu ljubav, Sonja je imala 34 godine, dok je Aca imao 41, ali niko nije primećivao njihovu razliku, jer su u to vreme bili skladan par, odnosno tako je sve delovalo. Inače, Lukasu je brak sa Šašićkom bio treći po redu, dok je njoj bio drugi. 

Poznato je da je Sonja pre nego što se udala za Lukas bila u braku sa njegovim kolegom i pevačem Željkom Šašićem, koji je jedno vreme bio sa Acom blizak prijatej. Međutim, godinama kasnije, Šašić i dalje ne može da pređe preko svega što je Sonja priredila. 

Tokom braka Sonje i Željka rodila se ćerka Sofija, koju je Lukas kasnije prihvatio kao svoju i nije je odvajao od biološke dece Miljane, Lazara i Andreja. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sonja Vuksanović

 

Moj stav je bio da treba da organizujemo jednostavno venčanje, kakvo i odgovara mom senzibilitetu. Nije mi padalo na pamet da pravim Holivud u Srbiji ‒ objasnila je nevesta u prvoj izjavi koju je dala pošto je uzela prezime Vuksanović, pa je potom dodala da se dugo dvoumila oko haljine odnosno venčanice, pa se na kraju odlučila za potpuno ležernu varijantu, dok je mladoženja nosio elegantno odelo u tamnoplavoj boji. 

Republika

Foto: instagram.com/youtube.com

Sonja Vuksanović, Željko Šašić i Aca Lukas

 

Odlučili smo da venčanje bude u četvrtak, pošto oboje volimo da izlazimo radnim danima. Nismo želeli da pravimo klasičnu svadbu, nego lep „party“ na kome smo se divno proveli. Ceremonija je bila organizovana za mali krug prijatelja, jer se na takve događaje, po mom mišljenu, i zovu samo oni najbliži ‒ pojasnila je muzička zvezda, tvrdeći da mu se burma toliko dopada da će je stalno nositi.

Iako su delovali da će njihova ljubav trajati zajedno, mnogi sujevernici bi sada rekli da se i tada moglo pretpostaviti da brak neće trajati dugo. Podsetimo, Sonja je nakon ceremonija otišla da se presvuče, a kada se pojavila u crnoj, elegantnoj haljini, mnogi su ostali zatečeni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading