SESTRA EMINE JAHOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: Skoro nikada je nema u javnosti, a zajedno su preživele OČEVU SMRT! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emina Jahović ne krije da je ponosna na svoju sestru Sabinu Jahović, koja je krenula putem roditelja i upisala medicinu. Danas je izuzetno dobar radnik, a evo kako ona izgleda.

SESTRA EMINE JAHOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: Skoro nikada je nema u javnosti, a zajedno su preživele OČEVU SMRT! (FOTO)

Foto: Printscreen

 

Pevačica Emina Jahović vrlo retko pokazuje svoju porodicu, a kada ih i pokazuje, uglavnom su to njena deca, što je sasvim logično. Emina je poznata kao izuzetno požrtvovana majka, koja se trudi da svoje naslednike izvede na pravi put. Međutim, malo ko zna da je Eminin brat Mirsad Jahović Turkčan, inače nekada uspešan košarkaš, uspeo da postigne svetsku slavu.

No, sa Emininom sestrom, Sabinom javnost takoreći uopšte nije upoznata. Dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, jer pevačica skoro nikada javno nije pričala o Sabini. Emina je mlađa sestra, dok je Sabina starija i vodi potpuno drugačiji život od pevačicinog. Sabina je krenula stopama roditelja, te je upisala medicinu, budući da im jemajka bila pedijatar, dok je otac bio poznati kardio hirurg, koji je preminuo 1995. godine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Kako se navodi u Sabininoj biografiji, rođena je u Novom Pazaru, gde je završila osnovnu i srednju školu, a kasnije upisuje medicinski fakultet, potom i specijalizaciju iz dečje psihologije u Beogradu. Deset godina kasnije Sabina se zaposlila u Dnevnoj bolnici za adolescente, dok je čak imala i praksu kada je u pitanju psihoanalitičke edukacije u Italiji. Međutim, dodatno je postala i član brojnih foruma iz svoje struke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

Na društvenim mrežama i javnosti Sabina se ne eksponira takoreći nikada, nekoliko fotografija se mogu naći, ali i to je vrlo retko. Emina je uvek isticala da je ponosna na sestrina postignuća i uspehe, a uvek su bile jedna drugoj podrška u njihovim karijerama i radu. Kako su rasle zajedno, Emina i Sabina postale su izuzetno povezane, pa su brinule jedna o drugoj kada god je to bilo potrebno. 

Republika

Foto: Instagram.com

Emina Jahović sa sestrom Sabinom Jahović

 

- U bratu nikad nisam imala drugara, a ni u sestri. Prijatelji su mi bili, ali drugari ne. Otac je umro kad sam imala 11 godina i moj brat je odmah morao da preuzme ulogu oca. Imao je tri žene u kući, bila je nezgodna situacija u zemlji - ispričala je Emina, dodajući da je i sestra prema njoj imala odnos kao da joj je majka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Sada, kada smo svo troje odrasli ljudi koji imaju svoju decu, sada smo počeli da se družimo.

O razlozima kojima se rukovodila kada je izabrala medicinu za životni poziv, Sabina je u jednom intervjuu rekla:

- Detinjstvo sam provela u sredini koja je imala specifičan odnos prema mentalnim poremećajima. Od njih se strahovalo, ali se nije bežalo. Oni koji su patili od psihičkih problema nisu bili stigmatizovani i otuđeni od zajednice. Sa njima se živelo i njima se dozvoljavalo da vode svoje živote u skladu sa njihovim poimanjem sveta. Izabrala sam da se bavim suštinom medicine, a to je lečenje čoveka, i na neki način, nečim što je prividno na margini, a zapravo je njena suština, a to je duša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading