LUKA JOVIĆ DELIO DEVOJKU SA VELJKOM RAŽNATOVIĆEM: Evo kako izgleda BIVŠA fudbalera, koja je njegove kolege vrtela oko malog prsta! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Banić, zgodna manekenka svojevremeno bila je u vezi sa Lukom Jovićem, ali kako su mediji tada pisali, njihova romansa bila je kratkog daha i to u periodu kada je stavio tačku na vezu sa Sofijom Milošević.

LUKA JOVIĆ DELIO DEVOJKU SA VELJKOM RAŽNATOVIĆEM: Evo kako izgleda BIVŠA fudbalera, koja je njegove kolege vrtela oko malog prsta! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati fudbaler Luka Jović oduvek je bio momak za kojim su žene i devojke potpuno ludele i sve su htele da mu rode dete, ali to se posrećilo samo jednoj, lepoj manekenki Sofiji Milošević. Sofira i Luka uživaju u ljubavnoj romansi, međutim, mnogi su zaboravili na Jovićevu bivšu devojku, koja je, po pisanju medija bila kratkog daha. Izgleda da je Luka baš slab na manekenka, budući da mu je i bivša devojka bila lice ispred fotoaparata. 

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Sofija Milošević

 

Godine 2019. odjeknula je vest da je Luka u vezi sa šarmantnom Draganom Banić i to baš u vreme kada je fudbaler stavio tačku na romansu sa Miloševićevom. Međutim, nešto kasnije, u medijima se pojavila vest da su Dragana i Luka raskinuli.

Republika

Foto: Instagram.com/sofijamilo

 

 

Informer je tada pisao da je Dragana i bivša partnerka sada oženjenog Veljka Ražnatovića, sina Cece Ražnatović, kao i da je uspela da zavrti oko malog prsta mnoge Lukine kolege fudbalere. Inače, Dragana dolazi iz malog mesta, kako je svojevremeno pisala, radila je kao kasirka na pumpi, a dnevno je dobijala bakšiš čak i do 100 evra. Ono što malo ko zna jeste da je zgodna brineta bila svojevremeno i učesnica jednog rijalitija. 

Tada je anonimni izvor ispričao da je Jović ozbiljno “bacio oko” na Draganu, te da ga odmah privukla.

 

 

- Luka je upoznao Draganu preko prijatelja i odmah se oduševio. Razmenili su brojeve i počeli da se dopisuju. To njihovo muvanje je bilo baš u periodu kada je Sofija davala izjave za medije i pričala kako su Luka i ona ludo zaljubljeni jedno u drugo. On se baš loži na manekenke. Kod Dragane mu se svidelo i to što je uvek bez šminke, prava prirodna lepotica. Uostalom, takva je i majka njegovog sina Davida, Anđela Manitašević - ispričao je tada izvor pomenutog lista.

Iako se tada ni manekenka ni fudbaler nisu oglašavali, njihova avantura očigledno je bila kratkog daha, sudeći po tome da je Jović nastavio svoju ljubavnu bajku sa Sofijom Milošević u kojoj je pronašao srodnu dušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading