TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA UVREDIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ! Pevačica POLUDELA, ODMAH MI JE POSLALA PORUKU!

Autor:

Zabava

19.11.2021

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', Aleksandar Radojević poznat je i po zanimljivom i smešnom sadržaju koji objavljuje na svom Instagram profilu, a sada je otkrio i koja pevačica mu je zamerila šalu na njen račun.

TAKMIČAR ZVEZDA GRANDA UVREDIO SNEŽANU ĐURIŠIĆ! Pevačica POLUDELA, ODMAH MI JE POSLALA PORUKU!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Nekadašnji učesnik ''Zvezda Granda'' Aleksandar Radojević poznat je javnosti i po zanimljivom sadržaju koji deli na svom Instagram profilu, a smešni klipovi su simpatični mnogima, ipak ima i onih kojima se ne dopadaju i koji se ljute zbog toga.

 

 

Aleksandar je prilikom gostovanja u emisiji ''Grand magazin'' otkrio da mu je poznata pevačica Snežana Đurišić zamerila jer se našalio na njen račun.

- Ja volim svaku emisiju da pogledam i uvek nešto izvučem, pratim sve i obično nešto sam smislim, izbacim ili na Tviter ili na Instagram, tako da uvek budu neke reakcije. Nekad budu dobre, a nekada i loše i od fanova i od zvezda. Nije se svidelo Snežani Đurišić, ona mi je poslala poruku i ima još par nekih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading