PROFIL MARINE TUCAKOVIĆ IZBRISAN: Pevačice se uplašile TAJNI, pa se ovako osvetile njoj? (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2021

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram profil Marine Tucaković potpuno je nestao, a sada se postavlja pitanje ko stoji iza ovog gesta.

PROFIL MARINE TUCAKOVIĆ IZBRISAN: Pevačice se uplašile TAJNI, pa se ovako osvetile njoj? (FOTO)

Foto: PrntScr/K1

Kantautorka Marina Tucaković sahranjena je 29. septembra na Novom groblju u Beogradu, pored njenog sina Miloša Radulovića, kog je ona pronašla mrtvog u stanu. Miloševa smrt dokusurila je pokojnu Marinu, nakon čega se ona ubrzo i razbolela, jer tuga za sinom nikada nije prestala. 

Pesmu ,,Mišo moj" koju je otpevala pevačica Ana Nikolić, Marina je posvetila baš sinu, a kroz nju je iskazala večitu tugu koju oseća zbog njegovog odlaska. 

 

 

Nakon Marininog odlaska na večni počinak, njen sin Milan Laća Radulović najavio je da će tek nakon 40 dana od majčine smrti progovoriti o svemu što javnost treba da zna, budući da je njegova majka ostavila za sobom svesku u kojoj se kriju mnoge tajne sa estrade. 

 

 

Ono što je sve šokiralo jeste kada je na Marininog Instagram profilu pojavila fotografija, pa su mnogi pomislili da Laća vodi njen nalog. Međutim, odmah nakon toga usledilo je obaveštenje da je u pitanju grupa ljudi, koja će nastojati da održi sećanje na Marinu i njen rad i delo. 

- Pozdrav svima, od sada će administrator objavljivati postove. Naravno, i dalje ćemo deliti sve vezano za humanitarne akcije - glasilo je pismo u obaveštenje na Instagram storiju Marine Tucaković. 

Republika

Foto: printscreen

Marina Tucaković Instagram

Nakon ovog obaveštenja, na Marininom profilu su se pojavile njene čuvene rečenice koje je pisala na Tviter nalogu. Međutim, posle nekog vremena Instagram nalog Marine Tucaković je potpuno nestao, kao da ga je neko deaktivirao. 

Postavlja se pitanje da li iza ovoga stoji njen sin Milan Lana Radulović ili je došlo do nekog preokreta, ili su se možda pojedine pevačice uplašile njene sveske, pa su odlučile da se na ovaj način osvete. 

Republika

Foto: printscreen

Marina Tucaković

 

Podsetimo, 26. novembra biće održana komemoracija pokojne Marine Tucaković, pa možda će tada Laća dati obaveštenje o nestanu majčinog profila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading