SVEČANI ČIN DA SE PRISETIMO NAŠE MARINE: Laća otkrio kada i gde će biti memorijalni skup, a OVA pravila će morati da se POŠTUJU!

Autor:

Zabava

18.11.2021

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Radulović Laća, sin tekstopisca Marine Tucaković, otkrio je kada će biti komemoracija povodom smrti njegove majke, pa i pravila koja svi moraju da ispoštuju.

SVEČANI ČIN DA SE PRISETIMO NAŠE MARINE: Laća otkrio kada i gde će biti memorijalni skup, a OVA pravila će morati da se POŠTUJU!

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

 

Marina je umrla 19. septembra posle borbe sa dugom i teškom bolešću.

- Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 časova, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno - napisao je Laća na Tviteru, pa dodao:

 

 

- Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili. Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, medjutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne. Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković, porodica Tucaković - Radulović."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading