URAGANKE ODLUČILE DA STAVE TAČKU! Pevačice otkrile ISTINU o RASPADU grupe!

Autor:

Zabava

18.11.2021

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uraganke su nakon spekulacija o raspadu grupe odlučile da otkriju istinu i stave tačku na navode da su u lošim odnosima.

URAGANKE ODLUČILE DA STAVE TAČKU! Pevačice otkrile ISTINU o RASPADU grupe!

Foto: Dušan Pertović

Poznata ženska grupa ''Hurricane'' pobrala je simpatije publike širom Srbije i regiona, ali već neko vreme se spekuliše da ruže ne cvetaju ovom triu.

Naime, navodno dolazi do raspada i gašenja grupe koja nas je predstavljala na Evroviziji, a priče o tome podgrejala je Ksenija Knežević, koja je prvo obrisala sve fotografije sa Sanjom Vučić i Ivanom Nikolić, a zatim i sve ostale fotografije sa svog Instagram profila.

Republika

Foto: printscreen ESC

Uraganke progovorile o raspadu grupe

Mi smo kontaktirali ove tri lepotice, koje su odlučile da stave tačku na ove spekulacije i jasno daju do znanja u kakvom su odnosu, kao i koji je status grupe.

- Mi izbacujemo danas dve naše nove pesme i jedva čekamo da ih publika čuje! To je jedina istina! - rekle su Urganke za portal Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading