CAKANA OTKRILA U KAKVOM JE STANJU MILUTIN MRKONJIĆ! Ana je INSISTIRALA da se pazi, nisam slutila da je ovoliko LOŠE: VOLE SE DO KOSKE!

Autor: Aleksandra IVANOVIĆ

Zabava

18.11.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravstveno stanje Milutina Mrkonjića se naglo pogoršalo, a javnost je nakon te informacije ostala u šoku, a sada se njegova višedecenijska prijateljica pevačica Dragica Radosavljević Cakana oglasila i otkrila u kakvom je stanju političar.

CAKANA OTKRILA U KAKVOM JE STANJU MILUTIN MRKONJIĆ! Ana je INSISTIRALA da se pazi, nisam slutila da je ovoliko LOŠE: VOLE SE DO KOSKE!

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

Cakana

Sprski političar i počasni član SPS - a, Milutin Mrkonjić nalazi se u teškom zdravstvenom stanju koje se naglo pogoršalo usled komplikacija sa srce, te mu se lekari bore za život.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milutin Mrkonjić lošeg zdravstvenog stanja

Dragica Radosavljević Cakana dugogodišnja prijateljica Milutina Mrkonjića otkrila je za portal Republika.rs u kakvom je stanju Mrkonjić, kao i da li se čula sa njegovom partnerkom pevačicom Anom Bekutom.

- Sa Anom sam se skoro videla i vidim Mrka nije sa njom… Onda sam saznala da nije dobro, ali nisam ni slutila da je ovako loše. Ana je uvek insistirala da se on pazi, ipak je stariji od nje. Zatečena sam sada i stvarno mi je toliko krivo, sa Mrkom sam veliki prijatelj decenijama. Odmah ću pozvati Anu, sigurna sam da se za Mrku sada svi bore i da ce ostati uz nju, voli je do koske - Cakana za Republiku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading