JOVANA JOKSIMOVIĆ KAKVU NISTE VIDELI: Procurio snimak kako se voditeljka ponaša prema zaposlenima, svi su ŠOKIRANI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Joksimović napokon je pokazala pravo lice, a njeni saradnici zabeležili su kadrove koji će vas iznenaditi.

JOVANA JOKSIMOVIĆ KAKVU NISTE VIDELI: Procurio snimak kako se voditeljka ponaša prema zaposlenima, svi su ŠOKIRANI! (VIDEO)

Foto: www.youtobe.com/ K1 Televizija

Voditeljka Jovana Joksimović jedna je od atraktivnijih javnih ličnosti na našem nebu, a mnogi su se pitali kakva je ona kada se ugase kamere i kada nema bliceva oko nje. Sada je isplivao snimak koji pokazuje kako se Joksimovićka ponaša sa osobljem oko nje. 

Iako bi mnogi pomislili da je Jovana izuzetno nadmena, kako je i bije glas, ona je sve intrige ovim snimkom razuverila. Uvek strogo profesionalna i otmena, Jovana je na Instagram profilu objavila video snimak, na kom se vidi njeno opušteno izdanje. 

 

 

Jovana u jutarnjem programu zna da bude odsečna, ali gostoprimiva, te uvek od svog sagovornika izvule ono što narod zanima, a svojim staloženim držanjem, zna čak i da isprovocira svoje goste u studiju. 

Kako komentari ispod snimka govore, pratioci su iznenađeni što je Jovana potpuno opuštena i ljubazna prema šminkerima, Jovana im je čak i dozvolila da objave video snimak na društvene mreže. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Stojan

18.11.2021 02:25

Ona je toliko losa u tom poslu koji radi, cesto kao da je zaista glupa i da nema nikakvo obrazovanje. Ona mozda moze ditati vesti i tako to ali da vodi program i to uzivo ne. Svi koji joj daju takav posao su joj dali zbog neceg drugog a nikako zbog njenih sposobnosti.

Odgovori 21 7
Zorana

18.11.2021 03:48

Nemojte samo i o njoj! Zena je pokazala svoju nadmenost i neumerenost. To je jasno i nema popravnog.

Odgovori 22 4
Sneza

18.11.2021 08:04

Auuuu morala je,, odobriti" jovana da se objavi snimak.

Odgovori 22 3
....

18.11.2021 08:57

..neki dan joj kaze gost, "vi se ponasate kao tuzilac". Ne mogu je ni gledati ni slusati...glas joj je uzasan!

Odgovori 17 3