SANDRA AFRIKU KAKVU NISTE VIDELI: Pevačica kupuje na BUVLJAKU, bez trunke šminke, nikada je ne biste prepoznali! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika uhvaćena je na buvljaku kako pazari, a izdanje bez šminke će vas iznenaditi.

SANDRA AFRIKU KAKVU NISTE VIDELI: Pevačica kupuje na BUVLJAKU, bez trunke šminke, nikada je ne biste prepoznali! (FOTO)

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Pevačica Sandra Afrika poznata je kao jedna od poželjnijih dama sa estradnog neba, a svojom pozadinom mami uzdahe gde god da se pojavi. 

Međutim, Sandra Afrika, iako važi za uvek sređenu i skockanu devojku, ima i ona svoje momente bez šminke i opuštenom izdanju, u kakvom su je uhvatili momci iz emisije ,,Paparaco lova". 

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Sandra Afrika jede kolače

 

Oni su pratili Sandru nekoliko dana, pa su zabeležili momenat kada je kupovala na beogradskom buvljaku, a kamere su uhvatile Afriku bez trunke šminke. Nešto ranije, Sandra je otišla do poslastičarnice, pa se da primetiti i da je pevačica nabacila nekoliko kilograma, znate onu staru ,,bolje da ljulja, nego da žulja". 

Naime, ona i njen menadžer, ali i bivši partner, Aleksandar Moskovljević Mikiša, izgradili su ukupno 13 stanova u samom entru Šapca, a kako se navodi oni su za sebe zadržali po jedan san u zgradi, a ostalih 11 prodali i samo od njih zaradili oko dva miliona eura.

Republika

Foto: youtube.com/papapraco lov//DNK

Sandra Afrika bez šminke

 

Sandra je prošle godine poslušala Mikišin savet pa se udružila s njim i novac uložila u nekretnine, budući da se on godinama bavi time. Malo je reći da se nije pokajala - kaže izvor Aloa, i dodaje da su svi stanovi prodati:

- Zgrada je izgrađena po najmodernijim standardima i korišćeni su materijali i sistemi koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luksuzni jer se vodilo računa o materijalima koji su se koristili za zidove, podove, stolariju i grejanje. Zgrada ima ukupno 13 stanova koji su raspoređeni na prizemlje i dva sprata, a Sandra i Mikiša su za sebe zadržali dva stana. Ostalo su prodali - a navodi se da su zaradili oko dva miliona eura.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading