DARA BUBAMARA NAKON RASKIDA SA TONIJEM PROCVETALA: Evo sa kime sada živi u LUKS stanu na Dedinju! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara uhvaćena je sa kime sada živi u luksuznog stanu na Dedinju nakon raskida sa bivšim dečkom Tonijem.

DARA BUBAMARA NAKON RASKIDA SA TONIJEM PROCVETALA: Evo sa kime sada živi u LUKS stanu na Dedinju! (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

Pevačica Dara Bubamara nedavno se definitivno preselila u prestonicu, kako zbog posla, tako i zbog sina Koste, koji pohađa školu, koja se sluša na enegleskom jeziku. Inače, Dara je tokom braka sa bivšim suprugom dobila naslednika Kostu, koji je izuzetno dobar đak, a čak je i majci svakodnevna podrška i pričaju o svemu otvoreno. 

Kako se dosta spekulisalo da li Dara ima novog partnera, nakon raskida od 20 godina mlađeg i atraktivnog dečka Tonija, pa je ekipa ,,Paparaco lova" uhvatila sa kim pevačica živi Dedinju. 

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Dara Bubamara

 

Sve vreme su je pratili, a ona je svojim besnim i papreno skupim kolima odlazila po sina u školu, vraćala ga u stan. Nekoliko dana su je pratili u stopu, a kako ona nije menjala društvo, izgleda da Dara Bubamara trenutno nema partnera. 

- Mnogo joj je ljubomorisao i zbog toga su se često svađali. Sve mi je smetalo, i kako se oblači i kakve slike objavljuje na Instagramu. I ko je zove dok je s njim. Dara nije mogla više da trpi ljubomoru i to što je Toni pokušavao da je kontroliše, pa je zato odlučila da je bolje da se rastanu. Baš nekako u to vreme, dok se svađala sa Tonijem, upoznala je svog sadašnjeg dečka. Odmah joj se svideo i razmenili su brojeve telefona. Počeli su sve češće da se čuju i dopisuju i onda su se videli kod njega u Monte Karlu. I njemu se Dara baš dopada.- rekao je izvor blizak pevačici i dodao da "Dara nije mnogo patila posle raskida.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Dara Bubamara sa sinom Kostom

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading