JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU: U jeku skandala o RAZVODU, ove reči će Voju zaboleti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.11.2021

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić objavio je video zapis koji je izazvao pometnju na društvenim mrežama.

JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU: U jeku skandala o RAZVODU, ove reči će Voju zaboleti! (VIDEO)

Foto: Ognjen Bogdanović

Voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu u jeku njenog skandala oko razvoda od supruga Voje Miloševića, objavila je snimak, koji je sve šokirao. 

Naime, harizmatična voditeljka progovorila je o odnosu sa suprugom Vojom, pa u nekoliko navrata izjavom je potpalila priče da će se razvesti. 

 

 

Imam problem što me startuju oženjeni. Ja nisam tip žene da bih pristala da budem nekom ljubavnica. Ja prva nisam prevarila. Ako osetim da mi ne ide u braku, ja ću se razvesti. I to ne treba da bude "vau, razvela se Jovana Jeremić", kad se bude dogodilo, i ako se dogodi. Zato što ja ne varam, ako mi ne odgovara da živim kako sam živela, normalno da ću da izađem iz braka i da idem dalje. To su teške odluke za koje ja imam hrabrosti. Tako da nemoj da mi dolaze neki zauzeti muškarci i da mi pričaju priče da ne mogu, da imaju dete, da im je žena bila tu u nekim trenucima... Vidi, ako sam mogla ja, svako drugi može - rekla je Jovana i zbunila sve izjavom o braku.

Ono što je dodatno potkrepilo ovu priču jeste njen potez što je sa zvaničnog Instagram profila sklonila muževljevo prezime.

 

 

 

Međutim, dok se i dalje spekuliše da li je u braku sa Vojom sve u redu, Jeremićeva je na Instagramu objavila stori na kom je pevala pesmu Severine Vučković ,,Kafana". Jovana je izazvala lavinu komentara na društvenoj mreži zbog ovog storija, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste da se voditeljka pronašla u posebnim rečima, koje je zabeležila video zapisom. 

Nije zbog mene sa sto problema teži. Znao da često negde od kuće beži - pevala je Jovana na sav glas. 

Da li je ovim htela da poruči poruku o njenom odnosu sa Vojom Miloševićem procenite sami. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading